-20.0%
NEW

Mască facuială din hidrogel ,Petitfee Gold & Snail Mask Sheet

Petitfee
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold & Snail Mask Sheet,Mască din hidrogel care conține extract din aur și mucină de melc sporește elasticitatea pielii și luptă cu ridurile fine.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

44 MDL 55 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Petitfee Gold & Snail Mask Shee este o mască de față din hidrogel ce conferă pielii  hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali, ce hrănesc pielea și oferă fermitate, calmare și strălucire.

Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii sunt Aurulmucusul de melcacidul glicoliccolagenelastin. Datorită faptului că masca este sub forma unui hidrogel, ingredientele benefice active sunt absorbite mai rapid și mai eficient în piele, conferindu-i fermitate, și un aspect sănătos și strălucitor. Printre beneficiile Aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Extractul din mucus de melc, conține ingrediente benefice pentru sănătatea și întreținerea elasticității pielii precum acidul hialuronic, glicoproteine și peptide antimicrobiale. Aceste elemente ajută la protecția, îngrijirea și hidratarea pielii. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: Se folosește după curățarea tenului și îndepărtarea machiajului. Pentru aplicare, se dezlipește întâi partea detașabilă transparentă de pe spatele măștii. Se lasă să acționeze aproximativ 30-40 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.

04.02.2024
Măştile din pânză î-mi plac, folosesc de câțiva ani, o dată pe săptămână. Aceasta din hidrogel nu mi-a plăcut deloc. Nimic deosebit. Mă aşteptam la mai mult.
01.04.2022
Cele mai bune masti, foarte bine hidrateaza si niveleaza ridurile :)

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi