Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască facuială din hidrogel ,Petitfee Gold & Snail Mask Sheet

Petitfee
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Petitfee Gold & Snail Mask Sheet,Mască din hidrogel care conține extract din aur și mucină de melc sporește elasticitatea pielii și luptă cu ridurile fine.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
50 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Petitfee Gold & Snail Mask Shee este o mască de față din hidrogel ce conferă pielii  hidratare intensă și o infuzie de nutrienți vitali, ce hrănesc pielea și oferă fermitate, calmare și strălucire.

Ingredientele cheie din formula condensată care ajută la hidratarea și hrănirea pielii sunt Aurulmucusul de melcacidul glicoliccolagenelastin. Datorită faptului că masca este sub forma unui hidrogel, ingredientele benefice active sunt absorbite mai rapid și mai eficient în piele, conferindu-i fermitate, și un aspect sănătos și strălucitor. Printre beneficiile Aurului se numără încetinirea pierderii de colagen, îmbunătățește elasticitatea pielii și circulația, iluminează, stimulează celulele pielii conferind fermitate și previne îmbătrânirea timpurie, apariția ridurilor. Extractul din mucus de melc, conține ingrediente benefice pentru sănătatea și întreținerea elasticității pielii precum acidul hialuronic, glicoproteine și peptide antimicrobiale. Aceste elemente ajută la protecția, îngrijirea și hidratarea pielii. Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime.

Utilizare: Se folosește după curățarea tenului și îndepărtarea machiajului. Pentru aplicare, se dezlipește întâi partea detașabilă transparentă de pe spatele măștii. Se lasă să acționeze aproximativ 30-40 minute, apoi se îndepărtează și cu ajutorul degetelor se masează până se absoarbe loțiunea în totalitate.

Recenzii
04.02.2024
Măştile din pânză î-mi plac, folosesc de câțiva ani, o dată pe săptămână. Aceasta din hidrogel nu mi-a plăcut deloc. Nimic deosebit. Mă aşteptam la mai mult.
01.04.2022
Cele mai bune masti, foarte bine hidrateaza si niveleaza ridurile :)
Produse noi