Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Ciorapi hidratanți pentru picioare Petitfee Dry Essence Foot Pack

Petitfee
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Petitfee Dry Essence Foot Pack Petitfee Dry Essence Foot Pack este o masca pentru picioare sub forma de ciorapi, ce contine o concentratie mare de esenta uscata speciala care se dizolva treptat sub influenta temperaturii corpului.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Petitfee
35 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Petitfee Dry Essence Foot Pack este o masca pentru picioare sub forma de ciorapi, ce contine o concentratie mare de esenta uscata speciala care se dizolva treptat sub influenta temperaturii corpului. Masca este conceputa pentru a hrani, hidrata și regenera pielea deteriorata a picioarelor. Eficient în îngrijirea picioarelor uscate, decojite și crapate în conditii de casă. Masca amelioreaza oboseala și ofera o îngrijire blânda.

Principalele ingrediente active:

Uleiul de floarea soarelui are efect hranitor, hidratant si catifelant, accelereaza regenerarea celulelor pielii, revitalizeaza si îmbunatateste culoarea pielii, catifeleaza pielea uscata si o hidrateaza. De asemenea, are un efect calmant și regenerant.

Untul de shea hranește și hidrateaza în profunzime pielea, are efect protector, regenerator, stimuleaza sinteza colagenului, elimina descuamarea, calmeaza inflamația, restabilește zonele uscate și crapate. Utilizarea regulata a uleiului îngroașa textura pielii, îmbunatatește tonusul și elasticitatea și încetinește îmbatrânirea acesteia.

Ureea are un efect exfoliant, ajutând la îndepartarea celulelor moarte și a murdariei din stratul cornos, îmbunatatind în același timp regenerarea celulara în epiderma. Ureea este un hidratant eficient, amelioreaza afecțiunile pielii cauzate de uscaciune, o protejeaza de pierderea umiditatii și previne deshidratarea ei. De asemenea, ureea întarește bariera protectoare a pielii, ajuta celulele sa se regenereze și sa se reînnoiasca, favorizeaza vindecarea ranilor, accelerând acest proces.

Extractul de aloe vera are un puternic efect de regenerare și vindecare asupra pielii, îmbunatatește funcțiile sale protectoare, hidrateaza în profunzime pielea, are un efect stimulator, regenerator, antiinflamator, îmbunatatește circulația capilara a sângelui, amelioreaza umflarea, calmeaza pielea. Masca este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Mod de aplicare: Scoateți șosetele din ambalaj, îndreptați-le și încaltatii pe picioarele curate și uscate. Așteptați 20-30 de minute și îi scoate-ti. Masați restul esenței în piele cu mișcari ușoare de masaj. Efectul aplicarii unei maști de la Petitfee dureaza pâna la 5-7 zile.

Ingrediente: Purified water, glycerin, butylene glycol, sunflower seed oil, cetearyl alcohol, shea butter, Isopropyl myristate, urea, betaine, caprylic / capric triglyceride, glyceryl stearate, sodium hyaluronate, glycerin, stearyl alcohol, , Marjoram extract, locust extract, aloe vera leaf extract, dimethicone, biosaccharide gum-1, phage-32, 1,2-hexanediol, polysorbate 60, avocado oil, tea tree leaf oil, -2, stearic-21, stearic acid, carbomer, grapefruit extract, collagen, xanthan gum, snail semen filter, allantoin, fragrance.

Recenzii
01.02.2022
Am folosit de zeci de ori aceasta masca, profund multumita ! Mulțumesc pentru recomandări !
Produse noi