Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască pentru piele combinată , Queen Helene, Mint Julep Masque, Oily and Acne Prone Skin, 8

Indisponibil

Queen Helene, Mint Julep Masque, Oily and Acne Prone Skin, 8, o mască purificatoare pentru pielea problematica, oferă o curățare de înaltă calitate, previne formarea inflamației și elimina acneea, se gaseste in magazinele Herb.md, cu livrare in toata tara.

Tara de origine
SUA
200 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Queen Helene, Mint Julep Masque, este o mască purificatoare pentru pielea problematica, oferă o curățare de înaltă calitate, previne formarea inflamației și elimina acneea. Compoziția produsului are ca scop normalizarea secreției de sebum, datorită căreia pielea devine mai puțin grasă și porii nu sunt înfundați.

Ingredientele active usucă inflamația și elimină imperfecțiunile, contribuind la păstrarea frumuseții pielii. Masca scoate efectiv impuritățile din pori, făcând fața mai clară. După utilizare, o senzație de prospețime și confort rămâne pentru mult timp.

Produsul este potrivit pentru tenul gras și mixt cu imperfecțiuni.  

Mod de aplicare: Curățați-vă bine fața. Aplicați masca liber și lăsați să se usuce timp de aproximativ 15 minute. Se spală cu apă caldă.  

Ingrediente: Aqua (Water), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Zinc Oxide, Propylene Glycol, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Sulfur, Methylparaben, Phenoxyethanol, Limonene, Fragrance (Parfum), Chromium Oxide Greens (CI 77288).

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi