Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-10.0%
NEW

Toner pentru fata SECRET KEY Starting Treatment Essence

Secret Key
Indisponibil

Esența are un efect multifuncțional: hidratează și calmează, hrănește și îmbunătățește elasticitatea pielii, întărește și strălucește, se gaseste in magazinul Herb.md, cu livrare in toata tara.

Volum
155 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Secret Key
360 MDL 400 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Primul pas în îngrijirea pielii imediat după spălare este esența. Produsul are un efect multifuncțional: hidratează și calmează, hrănește și îmbunătățește elasticitatea pielii, întărește și strălucește, protejează împotriva efectelor negative ale mediului și previne îmbătrânirea prematură.

Compoziția extractului  de drojdie Galactomisis (Galactomyces), care are un efect intensiv de hidratare, curățare și întinerire a pielii, are proprietăți de întărire a țesutului și tonifiere. Galactomizele sunt ideale pentru pielea matură, penetrează chiar și în cele mai adânci straturi ale epidermei, restabilește elasticitatea pielii, netezește relieful și reduce ridurile faciale, reduce intensitatea și dimensiunea petelor pigmentare, previne apariția unor noi. De asemenea, în esență sunt incluse și extracte de plante medicinale (musetel, ceai verde, centella asiatică, căpșună, etc.), care sporesc efectele benefice asupra pielii. Utilizarea regulată a esenței într-un timp destul de scurt va îmbunătăți starea pielii, vindecând-o la nivel celular. Pielea va deveni moale, netedă, radiantă.

În compoziția esenței nu sunt parabeni, uleiuri minerale, produse de origine animală, coloranți sintetici.

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea curată.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi