NEW

Balsam demachiant Geek&Gorgeous Mighty Melt Cleansing Balm, 98 ml

Geek & Gorgeous
Disponibil

Balsam demachiant Geek&Gorgeous Mighty Melt Cleansing Balm delicat si extrem de eficient, care dizolva produsele de machiaj rezistente la apa si cremele de protectie solara de lunga durata.

Volum
98 ml
Tara de origine
Ungaria
Brand
Geek & Gorgeous
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

395 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Balsam demachiant delicat Geek&Gorgeous Mighty Melt și extrem de eficient, care dizolvă produsele de machiaj rezistente la apă și cremele de protecție solară de lungă durată, fără a agresa pielea, lăsând tenului o senzație de hidratare și catifelare.

Este ideal pentru primul pas al curățării de seară. Textura moale și cremoasă se topește rapid pe piele, transformându-se într-un ulei mătăsos care va dizolva chiar și impuritățile greu de îndepărtat. La contactul cu apa se va transforma într-o emulsie lăptoasă care poate fi clătită cu ușurință, lăsând pielea complet curată și moale, fără reziduuri grase.

Texturabalsam solid > ulei mătăsos

Principalele ingrediente active:

 • Palmitat de etilhexil emolient bogat în răspândire, care este deosebit de eficient în descompunerea machiajului rezistent la apă și a protecției solare.
 • Triizostearat de gliceril PEG-20 un surfactant foarte eficient, dar ușor, care este blând cu pielea și poate fi clătit cu ușurință, fără a lăsa reziduuri uleioase. Este surfactantul perfect pentru balsamurile de curățare și demachiante cu ulei cu o clătire ușoară.
 • Esteri de ulei de măsline PEG-7 derivat din ulei de măsline, solubil în apă, dar uleios, care funcționează ca un co-surfactant în formulă.
 • Oleyl Erucate pe bază de legume (alcool oleilic + acid erucic) cu o senzație bogată și îngrijitoare a pielii, care este excelentă și la dizolvarea machiajului.

Potrivit pentru toate tipurile de ten, inclus celor sensibile.

 Ethylhexyl Palmitate, Oleyl Erucate, Olive Oil PEG-7 Esters, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Synthetic Wax, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi