Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Balsam de buze cu aroma de pepene verde, Carmex, Comfort Care Lip Balm Watermelon

Carmex
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Carmex, Comfort Care Lip Balm Watermelon este un balsam ce ajută la restabilirea buzelor, la menținerea frumuseții lor naturale cu o combinație de ingrediente excepționale și aromă de pepene verde. Are la bază un amestec de făină de ovăz și ulei de semințe ce oferă o hidratare de lungă durată.

Volum
4.25 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Carmex
80 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Carmex, Comfort Care Lip Balm Watermelon este un balsam ce ajută la restabilirea buzelor, la menținerea frumuseții lor naturale cu o combinație de ingrediente excepționale și aromă de pepene verde. Are la baza un amestec de făină de ovăz și ulei de semințe ce oferă o hidratare de lungă durată. Rezultatul: buze vizibil mai netede, mai sănătoase.

Mod de utilizare: Aplicați pe buze o cantitate necesară de produs de cite ori simțiși necesitatea reaplicării.  

Ingrediente: Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil), Cera Alba (Beeswax), Theobroma Grandiflorum Seed Butter (Cupuacu Butter), Raphanus Sativus Seed Extract (Radish Seed Extract), Flavor, Astrocaryum Murumuru Seed Butter (Murumuru Butter), Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus, Succedanea Fruit Cera, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil (Cranberry Seed Oil), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C Palmitate), Tocopherol (Vitamin E), Copernicia Cerifera Wax (Carnauba Wax), Avena Sativa (Kernel Flour (Colloidal Oatmeal), Stevia Rebaudiana Extract (Stevia Extract), Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)

Recenzii
07.07.2022
Помада со вкусом лета! Увлажняет и при этом не создаётся ощущение, что есть что-то на губах.
30.05.2022
Ajutorul meu principal pentru hidratarea zilnică a buzelor,aroma e superbă
Produse noi