Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-%
NEW

Set"Fără pete pigmentate"

Indisponibil

Set"Fără pete pigmentate"

0 MDL 877 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Toner cu Vitamina C, Coxir, Vita C Bright Toner, 150 ml-Componenta cheie a tonerului este Vitamina C, care este un puternic antioxidant si protejează pielea de imbatrinirea prematură. Vitamina C ajută in lupta cu pigmentarea și previne apariția petelor de vârstă, întărește imunitatea pielii, accelerează vindecarea diverselor inflamații. În plus, vitamina C accelerează sinteza de colagen, crescând astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

Alte vitamine A, E, la fel de utile, niacinamida (B3) sporesc efectul vitaminei C.

  • Vitamina A are un efect calmant și antiinflamator, accelerează producția de colagen, stimulează activitatea celulelor și regenerarea acestora, ajută la inalbirea pigmentării.
  • Vitamina E are proprietăți antioxidante puternice, protejează celulele pielii de distrugerea de către radicalii liberi, minimizează efectele agresive ale razelor ultraviolete, normalizează circulația sângelui și alimentarea celulelor pielii cu nutrienți și oxigen.
  • Niacinamida albeste pigmentarea, previne aparitia celor noi, intareste peretii capilarelor si reduce sensibilitatea pielii la factorii negativi externi.

Mod de utilizare:Dupa ce ati spalat fata, aplicați cu o discheta de bumbac sau cu mâinile curate tonerul pe față și gât.

Serum facial cu Vitamina C, Coxir, Vita C Bright Serum, 50 ml-Componenta cheie a serului este vitamina C, un puternic antioxidant, care protejează pielea de îmbătrânirea prematură. Vitamina C ajută să facă față pigmentării pielii deja existente și previne apariția petelor noi, întărește imunitatea pielii, accelerează vindecarea diferitelor inflamații. În plus, vitamina C accelerează sinteza colagenului, crescând astfel elasticitatea și fermitatea pielii.

Efectul vitaminei C este sporit de alte vitamine la fel de utile – A, E, niacinamida (B3).

  • Vitamina A are un efect calmant și antiinflamator, accelerează producția de colagen, stimulează activitatea și regenerarea celulară și ajută la eliminarea pigmentării.
  • Vitamina E are proprietăți antioxidante puternice, protejează celulele pielii de distrugerea de către radicalii liberi, minimizează efectele agresive ale radiațiilor ultraviolete, normalizează circulația sângelui și alimentarea celulelor pielii cu substanțe nutritive și oxigen.
  • Niacinamida albeste pigmentarea, previne aparitia ei ulterioară, intareste peretii capilari si reduce sensibilitatea pielii la influentele negative externe.

Mod de aplicare:După curățare și tonifiere, aplicați o cantitate mică de produs pe pielea feței și distribuiți uniform cu mișcări ușoare de masaj, până la absorbția completă.A se utiliza dimineața și / sau seara, nu evitați un produs cu protecție solară pe timp de zi.

Masca Missha ,mascure whitening solution Sheet Mask with GLUTATHIONE are ca componentă de bază Glutationul. Acesta este un puternic antioxidant care participă la restaurarea celulelor pielii. Mai mult, acest ingredient va ajuta la îmbunătățirea semnificativă a stării și  culorii pielii, precum și la combaterea pigmentării nedorite.

  Mod de utilizare:

  • Aplicați masca pe față după curățare și tonifiere, răspândind-o cu atenție pe piele.
  • Se lasă să acționeze 10-20 minute.
  • Îndepărtați masca,iar produsul rămas repartizați-l de-a lungul liniilor de masaj, folosiți o mișcare de tapping pentru a maximiza absorbția.
  •  

Ottie UV Defense Sun Fluid SPF43/PA++este un produs, care oferă o protecție ridicată pielii împotriva deteriorării cauzate de razele ultraviolete, atât UVA-, cât și UVB - SPF43 / PA ++; formula este rezistentă la apă si transpirare; are o textură fluidă ușoară; se răspândește delicat pe piele; nu creează peliculă lipicioasă sau grasă; nu înfundă porii si nu provoacă inflamatii; îmbunătățește tenul; compoziția sa este îmbogățită cu extracte organice cu un efect pronunțat hidratant, antiinflamator și calmant. Produsul de protecție solară este potrivit pentru toate tipurile de piele, atât pentru față, cât și corp.
 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi