Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-%
NEW

Set"Fără pete pigmentate"

Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Set"Fără pete pigmentate"

0 MDL 875 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Some By Mi, Yuja Niacin Brightening Toner este un toner de iluminare a tenului cu extract de Yuja, care restabilește pH-ul optim după spălare, reglează producția de melanină și ajută la ușurarea pigmentării nedorite, a pistruilor și a post-acneei. Protejează pielea de fotoîmbătrânire, previne ridurile premature. Hidratează pielea,  înmoaie și o pregătește pentru aplicarea ulterioară a produselor de îngrijire a pielii.

Tonicul are o textură lichidă, este cel mai convenabil să-l distribuiți cu un tampon de bumbac. Nu lasă lipici pe piele.

Principalele ingrediente active:

Extract de Yuja – are un efect antiseptic, antioxidant, stimulează scurgerea limfei, îmbunătățește microcirculația sângelui. Yuza este un hibrid de mandarină și lămâie și reprezintă aproape 90% din compoziția de toner. Datorită acestui fapt, pielii i se va oferi o cantitate mare de vitamina C, care va ajuta nu numai să lumineze, ci și să uniformizeze tenul în general și să-i ofere o strălucire sănătoasă.

Niacinamidă 5% – ajută la stimularea sintezei de colagen și la îmbunătățirea funcțiilor de protecție a pielii, ajută la reducerea pierderilor de umiditate transepidermică din epidermă și la eliminarea pigmentării, hidratează, strânge porii, calmează, luminează.

Extract din rădăcină chineză Coptis – pentru a reduce temperatura pielii. Sarcina sa principală: calmarea pielii sensibile și cu probleme

Glutationul și Arbutinul vor ajuta la ușurarea pielii în general, precum și la reglarea producției de melanină. Tonerul conține, de asemenea, 12 tipuri de vitamine care vor hrăni și energiza pielea.

Potrivit pentru toate tipurile de piele, acțiunea vizează tonul pielii  și ușurează pigmentarea nedorită și post-acnee. Produsul hrăneste pielea cu vitamine și o umple cu o strălucire sănătoasă.

Mod de aplicare:După spălarea tenului, aplicați tonerul pe pielea feței și așteptați absorbția completa. După, aplicați îngrijirea ulterioară.

Serumul Some By Mi Yuja Niacin Blemish Care Serum uniformizează culoarea pielii, inalbeste ușor pigmentarea și semnela post-acneece. Are o activitate antioxidantă ridicată, umple pielea cu vitamine, si o împrospateaza. Produsul conține o concentrație mare de extract de yuzu, care este bogat în cantități mari de vitamina C, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește tonusul pielii și îl hidratează intens. Luminează ușor tonul general al pielii, elimină roșeața și ajută în lupta împotriva pigmentării și semnelor post-acneece. Consistența ușoară a produsului este absorbit instantaneu, fără a lăsa urme lipicioase și lucioase, uleioase. Datorită compoziției sale naturale, serumul este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă, nu provoacă mâncărimi și iritații.  

Principalele funcții ale serumului:

  • Îmbunătățește tonul general și combate cu culoarea pielii obosite;
  • Evenimentează tonul pielii și elimină roșeața;
  • Inalbeste ușor pigmentarea  nedorită și  semnele post-acnee;
  • Elimină uscăciunea;
  • Tonifică și restabilește strălucirea sănătoasă a pielii.

Mod de aplicare: După toner, aplicați cantitatea necesară de ser cu mișcări ușoare de depășire.  

Some By Mi, Yuja Niacin, 30 Days Miracle, Blemish Care Serum Mask este o mască din pinză imbibata cu extract din fructe Yuzu, care face ca pielea Dvs sa strălucească și să radieze. Extractul de Yuzu are o textură foarte ușoară, care este ușor absorbită de piele, ceea ce înseamnă că produsul nu va lăsa o senzație de grasime și lipicioasa, produsul va hrănirea pielea cu umiditate și vitamine. Pe lângă efectul principal de luminozitate și tonifiere, Yuzu are și o proprietate antioxidantă și va ajuta la combaterea radicalilor liberi.

Masca conține, de asemenea, Niacinamidă, Glutation și Arbutină, ceea ce va ajuta sa niveleze culoarea  pielii, să lumineze petele de vârstă și post-acnee. Masca este fabricată din material complet organic care a primit certificarea comunității vegane.  

Mod de aplicare: După curățare și tonifiere, aplicați  mască pe față. Lasati sa functioneze 15-20 de minute, îndepărtați  masca și tapotați usor cu degetele esența rămasă.  

 

Recenzii
07.02.2022
Aceste produse fac magie.
Produse noi