-14.2%
NEW

Set"Parul Stralucitor"

Indisponibil

Set"Parul Stralucitor"

297 MDL 346 MDL
Anunță când va fi în stoc

Lador, Moisture Balancing Shampoo, 100 ml-Produsele de îngrijire a părului și a scalpului La’dor sunt linii profesionale care îmbină tradițiile medicinei orientale cu evoluțiile avansate ale oamenilor de știință coreeni.

În primul rând, produsele La’dor sunt destinate părului deteriorat. Formula inovatoare a produsului recreează integritatea originală a părului, ajută la restaurarea stratului hidrolipidic  a firelor de păr, care servește ca apărare naturală a părului sănătos.

Șamponul profesional La’dor Moisture Balancing Shampoo ,fără silicon,oferă o curățare profundă a părului și a scalpului. Conceput pentru părul uscat și deteriorat.

  • Șamponul rezolvă orice problemă a scalpului și părului: hidratează și calmează, ameliorează mâncărimea și iritarea pielii, previne mătreața, restabilește și întărește părul. În plus, șamponul previne pierderea culorii a părului vopsit, elimină porozitatea și întărește capetele despicate.
  • Șamponul conține complexul inovativ patentat GREENOL, care are un efect antioxidant puternic, protejează pielea și părul de a fi distruse de radicalii liberi și minimizează, de asemenea, efectele agresive ale factorilor externi.

Lador Moisture Balancing Conditioner este un balsam profesional fără silicon pentru o hidratare profundă a părului, conceput pentru părul uscat și deteriorat. Restaurează și întărește părul, elimină capetele despicate.

Ca parte a balsamului, complexul inovativ patentat GREENOL, care are un efect antioxidant puternic, protejează părul de distrugerea de către radicalii liberi și reduce, de asemenea, efectele agresive ale factorilor externi.

Extractele organice de lavandă, bergamotă, frezie, mușețel, rozmarin hidratează și calmează, au efect antiinflamator, reîmprospătează și conferă părului un volum încântător.

Caracteristicile Esthetic House CP-1 Revitalizing Hair Mist Midnight Blue:
uleiurile de măsline și jojoba din baza formulei sunt îmbogățite cu vitamine și minerale, care înmoaie, calmează și conferă un aspect sănătos buclelor;
cheratina hidrolizată sigilează umezeala din păr;
mătasea hidrolizată elimină electrificarea, face părul neted și mătăsos, netezeste firele pe toata lungimea, ușurează pieptănarea;
Extractul de cocinia susține microflora scalpului, ameliorând mâncărimea și iritarea;
elastina hidrolizată face buclele mai elastice, redându-le strălucirea naturală;
- reface părul poros, previne ruperea, despicarea și căderea părului;
- protejează împotriva mirosurilor neplăcute;
- nu îngrelează și nu lasă efect lipicios;
- pentru toate tipurile de păr.  

 

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi