Cococare

Cococare

Marca de cosmetice Cococare își răsfață consumatorii cu produse naturale și de calitate. Prezența uleiurilor naturale în compoziția preparatelor cosmetice este aproape întotdeauna o modalitate sigură de a asigura calitatea și eficacitatea produselor. Brandul de cosmetice Cococare a decis să facă din uleiuri principalul său punct culminant, iar popularitatea tot mai mare a companiei la 40 de ani de la înființare nu face decât să dovedească corectitudinea strategiei alese.

Specialiștii americani acordă o mare atenție calității produselor lor și respectării acestora cu toate normele și standardele internaționale. Faptul că balsamurile, cremele și alte preparate Cococare nu conțin absolut substanțe chimice nocive pentru organism și nu sunt testate pe animale poate servi drept semn de calitate și atitudine conștiincioasă față de muncă.’ Cumpărați produse cosmetice Cococare - aveți grijă de pielea dvs. 
Marca vă garantează îngrijirea intensivă a pielii, oferindu-i toți nutrienții necesari. O compoziție exclusiv naturală ajută la obținerea unui efect benefic al produselor - cacao, nucă de cocos, jojoba, macadamia și unt de ricin în combinație cu componente vitaminice și antioxidante contribuie la hidratarea de urgență a pielii, la regenerarea celulară și previne îmbătrânirea prematură. În plus, chiar și femeile însărcinate pot cumpăra Cococare, deoarece produsele sunt complet sigure și respectă toate normele și standardele internaționale.