Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Coxir

resetați filtrele
Prețul (mdl)
până la
până la
Categoria
Uleiuri hidrofile
Masti hidratante
Spume / geluri pentru curățare
Tonere
Serumuri / Ampule
Emulsie/Lotiune pentru fata
Creme de față
Protecție solară
Creme pentru ochi
Sortare după preț: implicit mare mic
Coxir

Magazinul online Herb.md ofera procurarea produselor cosmetice COXIR în asortiment variat, în or. Chisinau, Moldova. Unul dintre cei mai renumiti producatori ofera produse de calitate realizate dupa o formula speciala. Cosmeticele coreene îti vor oferi frumusete naturala, îti vor întineri si împrospata pielea. Puteti comanda produsele cosmetice COXIR de la noi la un pret redus, cu livrare rapida în toata Moldova, la care se ofera si o garantie a calitatii. Produse cosmetice COXIR in Chsinau, Moldova

Brandul COXIR a fost fondat în Coreea de Sud în 2018. Se pozitioneaza ca producator de produse cosmetice modern,produsele caruia au o formula unica, compozitie echilibrata si actiune eficienta maxima. Principalele avantaje ale acestui brand: potrivit pentru diferite tipuri de piele; compozitie echilibrata; ingrediente naturale; eficienta; cost acceptabil.

Produsele marcii se bazeaza pe ingrediente naturale din plante, care asigura o stimulare usoara a pielii, mentin echilibrul necesar, nutritie cu vitamine si aminoacizi utili. Catalogul contine mai multe game de produse cosmetice coreene COXIR: pentru hidratarea pielii, anti-age, reglarea tonului si antirid. O descriere detaliata este postata pentru fiecare dintre pozitii, sunt indicate compozitia si caracteristicile produselor, sunt postate fotografii si recenzii de la alti cumparatori. Toate produsele sunt verificate si certificate, calitatea este garantata de producator. Cumparati produse cosmetice coreene COXIR în orasul Chisinau, Moldova.

Cumparati produsele COXIR in Chisinau, cu livrare pe întreg teritoriul Moldovei , plasind o comanda pe site-ul magazinului  Herb.md sau contactind managerii companiei prin telefon +37360005417. Expertii va vor spune despre avantajele produselor, va vor ajuta sa alegeti cea mai buna optiune, luand în considerare virsta, tipul de piele, toate dorintele si cerintele clientului.  Servicii moderne: o gama larga de produse cosmetice coreene, preturi mici, livrare rapida, asigurarea calitatii.