Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Eos

Eos

Produse cosmetice EOS in Chisinau, Moldova

Magazinul online Herb.md ofera procurarea produselor cosmetice EOS în asortiment variat, în orasul Chisinau, Moldova. Cosmeticele sunt produse de un brand american cunoscut si sunt la mare cautare în SUA si Europa. Sunt disponibile si produse cosmetice coreene de la cei mai buni producatori, fabricate din ingrediente naturale si cele mai eficiente. Puteti comanda produse EOS de la noi la un pret promotional, cu livrare rapida în toata Moldova, o garantie a calitatii de la producator. Sunt reprezentate toate gamele de produse a acestei marci, inclusiv cel mai recent aparute produse pe piata mondiala.

 

Descrierea brandului EOS si a produselor sale :

Numele marcii EOS reprezinta abrevierea de la Evolution of Smooth, care se traduce în romana ca „Evolutia pielii netede”. Cosmeticele ofera îngrijire complexa a pielii, hranind-o cu vitamine, microelemente si aminoacizi esentiali, protejand-o de factorii externi. Balsamurile de fructe pentru buze sunt foarte solicitate pentru a le mentine forma si aspectul perfect hidratat, evitand în acelasi timp uscaciunea sau descuamarea lor. De asemenea, sunt disponibile creme dupa barbierit si alte produse. Principalele avantaje ale produselor:

  • ingrediente absolut naturale;
  • formula unica;
  • actiune eficienta;
  • aromaplacuta;
  • ambalaje neobisnuite, cu o forma ergonomica si biodesign;
  • pret accesibil.

Puteti cumpara produsele cosmetice EOS pentru îngrijirea zilnica. Nu contine vaselina, parafina, gluten si alte componente sintetice. Însa compozitia include ceara de albine, extracte naturale obtinute din diverse plante, fructe, fructe de padure, ulei de masline, un complex de vitamine. Toate produsele fabricate sunt supuse controlului si certificarii a calitatii. Exista brevete de la institutii internationale. Permis pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.