Eos

Eos

Cosmetica Americana EOS — cumparati în Chisinau, Moldova

Magazinul online Herb.md ofera procurarea produselor cosmetice EOS în asortiment variat, în orasul Chisinau, Moldova. Cosmeticele sunt produse de un brand american cunoscut si sunt la mare cautare în SUA si Europa. Sunt disponibile si produse cosmetice coreene de la cei mai buni producatori, fabricate din ingrediente naturale si cele mai eficiente. Puteti comanda produse EOS de la noi la un pret promotional, cu livrare rapida în toata Moldova, o garantie a calitatii de la producator. Sunt reprezentate toate gamele de produse a acestei marci, inclusiv cel mai recent aparute produse pe piata mondiala.

Descrierea brandului EOS si a produselor sale :

Numele marcii EOS reprezinta abrevierea de laEvolution of Smooth, care se traduce în romana ca „Evolutia pielii netede”. Cosmeticele EOS ofera îngrijire complexa a pielii, hranind-o cu vitamine, microelemente si aminoacizi esentiali, protejand-o de factorii externi. Balsamurile de fructe pentru buze sunt foarte solicitate pentru a le mentine forma si aspectul perfect hidratat, evitand în acelasi timpuscaciunea sau descuamarea lor. De asemenea, sunt disponibile creme dupa barbierit si alte produse.

Principalele avantaje ale produselor EOS:

  • ingrediente absolut naturale;
  • formula unica;
  • actiune eficienta;
  • aromaplacuta;
  • ambalaje neobisnuite, cu o forma ergonomica si biodesign;
  • pret accesibil.

Puteti cumpara produsele cosmetice EOS pentru îngrijirea zilnica. Nu contine vaselina, parafina, gluten si alte componente sintetice. Însa compozitia include ceara de albine, extracte naturale obtinute din diverse plante, fructe, fructe de padure, ulei de masline, un complex de vitamine. Toate produsele fabricate sunt supuse controlului si certificarii a calitatii. Exista brevete de la institutii internationale. Permis pentru utilizare în timpul sarcinii și alăptării.

Cumparati produse cosmetice EOS, la Chisinau, cu livrare în toata Moldova

Produsele marcii sunt utilizate în mod activ de vedetele lumii. De asemenea, puteti cumpara produse cosmetice EOS în Chisinau cu livrare în toata Moldova. Toate produsele sunt prezentate într-un catalog electronic pe site, cu descrieri detaliate, compozitie, fotografii si preturi. Puteti cumpara EOS în Chisinau pe cont propriu prin interfata magazinului online sau contactind managerii prin telefon +37360005417. Expertii va vor ajuta sa faceti alegerea si sa plasati o comanda. Servicii moderne, abordare individuala catre client, livrare rapida, garantia calitatii de la producator.