Tony Moly

Tony Moly

 Brandul Tony Moly in Chisinau, Moldova. Cumparati in magazinul online Herb.md 

Marca Tony Moly este din Coreea de Sud. Este un producator cunoscut de produse cosmetice, cu o dezvoltare rapida. Numele companiei in sine este format din doua cuvinte: Tony - stil și Moly - în pachet. Pe baza acestui fapt, numele poate fi interpretat ca „stil într-un pachet” sau „stil ambalat”. Aceasta combinatie de cuvinte a fost aleasa dintr-un motiv, deoarece marca coreeana Tony folosește un recipient cu adevărat creativ si neobisnuit. Ambalajele pentru cosmetice sunt furnizate de la populara Tae Sung Corporation. Cel mai adesea, brandul foloseste sticlute sub forma de animale, fructe de padure, plante, care atrag atentia consumatorului.
Brandul Tony Moly este mai axat pe dezvoltarea si producerea de produse cosmetice coreene medicale si de ingrijire. Cu aceasta este conectat sloganul companiei - „o revoluție pentru piele”. Brandul coreean are propriul centru științific si de laborator pentru dezvoltarea formulelor inovatoare in lumea cosmeticelor.
O caracteristica distinctiva a produselor coreene Tony Moly - formule naturale, ecologice si sigure. Extractele din plante stau la baza tuturor produselor companiei, ceea ce este un avantaj important.