-
Română
Colagen Marin Hidrolizat cu Peptide,California Gold Nutrition, Hydrolyzed Marine Collagen Peptides, Unflavored, 200 g
Colagenul este principala proteină structurală care se găsește în articulații, oase, piele, unghii și alte țesuturi conjunctive. Este responsabil pentru menținerea rezistenței, elasticității și flexibilității acestor țesuturi pe tot corpul.
Colagenul este principala proteină structurală care se găsește în articulații, oase, piele, unghii și alte țesuturi conjunctive. Este responsabil pentru menținerea rezistenței, elasticității și flexibilității acestor țesuturi pe tot corpul. Atunci când sunt luate ca supliment alimentar, peptidele de colagen consumate în mod regulat pot deveni blocuri structurale majore care ajută la menținerea sănătății articulațiilor, oaselor, pielii, părului și unghiilor.
California Gold Nutrition Hydrolyzed Marine Collagen Peptide conțin colagen marin de origine sălbatică, cu un gust neutru, care este produs din pielea speciilor de pești de adâncime și de apă rece. Colagenul este hidrolizat de enzime (împărțite) în peptide de aminoacizi, care promovează absorbția și biodisponibilitatea.
Ingrediente:Peptide hidrolizate din colagenul peștelui
Recomandări de utilizare:Se amestecă 1 lingură pe zi (5 g) cu aproximativ 60 ml de apă sau suc la temperatura camerei. Adăugați încă 180-240 ml de apă sau suc la temperatura camerei și amestecați bine (amestecați într-un blender pentru cele mai bune rezultate). Bea pe stomacul gol cu cel puțin 1 oră înainte sau 2 ore după masă sau conform recomandărilor unui medic. Evitați să luați cu alte alimente care conțin proteine, deoarece acestea pot interfera cu absorbția colagenului.
Supplement Facts | ||
Serving Size: 1 Scoop (5 grams♦) | ||
Servings Per Container: About 40 | ||
Amount Per Serving | %Daily Value | |
Calories | 20 | |
Protein | 4 g | <1%** |
Sodium | 10 mg | <1% |
Hydrolyzed Marine Collagen Peptides | 5 g | † |
**Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. †Daily Value not established. ♦5 grams per scoop is an average. individual scooping technique may yield slightly less than or slightly more than 5 grams. |