Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-9.9%
NEW

California Gold Nutrition, Organic Spirulina, 500 mg, 240 comprimate

California GOLD Nutrition
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Spirulina este unul dintre cele mai nutritive și concentrate alimente din lume. Tabletele organice de Spirulina furnizează substanțe nutritive din algele super-albastre-verzi. California Gold Nutrition, Spirulina este un aliment organic care este o sursă excelentă de proteine, aminoacizi, acizi grași, vitamine și minerale.

Volum
240 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
302 MDL 335 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Spirulina este unul dintre cele mai nutritive și concentrate alimente din lume. Tabletele organice de Spirulina furnizează substanțe nutritive din algele super-albastre-verzi.
California Gold Nutrition, Spirulina este un aliment organic care este o sursă excelentă de proteine, aminoacizi, acizi grași, vitamine și minerale. Încărcat cu fitonutrienți precum ficocianina și clorofila. Conține antioxidanți naturali, cum ar fi beta-carotenul și carotenoizii zeaxantinici.
California Gold Nutrition Spirulina organică este fabricată de Parry Nutraceuticals, lider de piață în alge albastre-verzi.
Produsul este fabricat în SUA și îndeplinește sau depășește toate standardele calitative și cantitative de control al calității.  

Recomandări de utilizare: Luați 3 comprimate o dată pe zi (sau mai des) cu sau fără alimente. De preferat conform indicațiilor unui profesionist calificat din domeniul sănătății.  

Supplement Facts
Serving Size: 3 Tablets
Servings Per Container: 80
  Amount Per Serving %Daily Value
Calories 5  
Total Carbohydrates < 1 g < 1%*
Dietary Fiber < 1 g < 1%*
Protein 1 g  
Vitamin A (as Beta-Carotene from Spirulina) 165 mcg 18%*
Parry Organic Spirulina (Arthrospira platensis) 1.5 g
c-Phycocyanin 90 mg
Chlorophyll 15 mg
Total Carotenoids 5000 mcg
Beta-Carotene 1980 mcg
Zeaxanthin 1000 mcg
† Daily Value not established. * Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet.

  Ingrediente: Spirulina organică Parry (Arthrospira platensis) 1,5 g   Alte ingrediente: Nici unul!   Acest produs nu contine lapte, ouă, pește / crustacee, nuci, alune, grâu, soia sau gluten.

Recenzii
18.04.2022
Cînd o să fie disponibilă Spirulina
Herb.md
Buna ziua. Spirulina este disponibila, sub forma de pastile si praf. Vedeti av rog pe linkul de mai jos: https://herb.md/cautare/?search=spirulina
Produse noi