Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Jeleuri Mestecabile cu Vitamina C-California Gold Nutrition, Vitamin C Gummies, Natural Orange Flavor, Gelatin Free, 90 gummies

California GOLD Nutrition
Indisponibil

Vitamina C este un nutrient esențial care susține sănătatea sistemului imunitar, a pielii și a țesutului conjunctiv și oferă protecție antioxidantă .

365 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Vitamina C este un nutrient esențial care susține sănătatea sistemului imunitar, a pielii și a țesutului conjunctiv și oferă protecție antioxidantă .California Gold Nutrition Vitamina C Gummies sunt lipsite de gelatină și gluten și sunt o modalitate delicioasă de a adăuga vitamina C în alimentatia copiilor și a adulților.

A nu se lasa la indemana copiilor.

  • Consultați un medic, farmacist, medic naturist sau alt profesionist medical calificat înainte de a lua suplimente alimentare.
  • Produsul este sigilat ermetic din motive de siguranță. Nu utilizați dacă lipsește sau deteriorează sigiliul.
  • Cel mai bine depozitat la temperatura camerei controlate de la 20 ° C la 25 ° C (68 ° F la 77 ° F). Condițiile de depozitare necorespunzătoare, cum ar fi expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, temperaturi ridicate și umiditate ridicată, pot degrada calitatea produsului în timp.  

Mod de utilizare: Adulții și copiii cu vârsta de 4 ani și peste, iau 3 comprimate zilnic, cu sau fără alimente, sau conform instrucțiunilor unui medic. Asigurați-vă că copiii mestecă bine comprimatele.

Ingrediente principale: Vitamina A (ca beta-caroten), Vitamina C (ca acid ascorbic)

Alte ingrediente: Zahăr, sirop de tapioca, apă, pectină citrică, acid citric, citrat de sodiu, aromă naturală de portocală, betacaroten (culoare). Acest produs nu este fabricat cu lapte, ouă, pește, crustacee, nuci, alune, grâu, soia sau gluten.

 

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi