NEW

California Gold Nutrition, Vitamin D-3, 125 mcg, 5000 IU, 90 capsule

California GOLD Nutrition
Indisponibil

Vitamina D3 este forma preferată a organismului de vitamina D. Este uneori numită „vitamina soarelui”, deoarece este produsă în piele atunci când este expusă la lumina soarelui. Vitamina D este o vitamină esențială pentru multe procese metabolice. Ajută la reglarea absorbției de calciu și fosfor și susține funcționarea normală a sistemului imunita

Volum
90 capsule
Tara de origine
SUA
Brand
California GOLD Nutrition
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

210 MDL
Anunță când va fi în stoc

Vitamina D3 este forma preferată a organismului de  vitamina D. Este uneori numită „vitamina soarelui”, deoarece este produsă în piele atunci când este expusă la lumina soarelui. Vitamina D este o vitamină esențială pentru multe procese metabolice. Ajută la reglarea absorbției de calciu și fosfor și susține funcționarea normală a sistemului imunitar *.
California Gold Nutrition Vitamina D3 conține 125 mcg (5.000 IU) de vitamina D3 sub formă de colecalciferol din lanolină din capsulele de gelatină de pește.

Ingrediente principale: Vitamina D (ca D3, colecalciferol din lanolină)
Alte ingrediente: Ulei de șofrănel non-OMG, capsulă de gelatină (gelatină de pește [din tilapia], glicerină vegetală non-OMG, apă purificată).
CONȚINE: PEȘTE (Tilapia)
Acest produs nu este fabricat cu lapte, ouă, crustacee, nuci, alune, grâu, soia sau gluten.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Acest produs conține vitamina D foarte puternică. Înainte de a începe utilizarea, mai ales dacă sunteți gravidă, alăptați, în timp ce luați medicamente, dacă aveți o afecțiune (cum ar fi hipercalcemie sau boli de rinichi) sau dacă sunt necesare doze mai mari de vitamina D, consultați un personal medical calificat profesional.
Produsul este sigilat ermetic din motive de siguranță. Nu utilizați dacă lipsește sau este deteriorat sigiliul.
Cel mai bine se păstrează la temperatura camerei controlate de la 20 ° C la 25 ° C (68 ° F la 77 ° F). Condițiile de depozitare necorespunzătoare, cum ar fi expunerea prelungită la lumina directă a soarelui, temperaturi ridicate și umiditate ridicată, pot degrada calitatea produsului în timp.

Mod de utilizare: Adulții iau câte o capsulă zilnic cu alimente. Nu luați mai mult de o capsulă pe zi si nu luați alte suplimente de vitamina D în același timp.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi