Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Balsam de buze cu aroma de fructe de padure-Carmex, Comfort Care Lip Balm, Mixed Berry

Carmex
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Carmex, Comfort Care Lip Balm, Mixed Berry este un balsam ce ajută la restabilirea buzelor, la frumusețea lor naturală cu o combinație de ingrediente excepționale și aromă de fructe de pădure. Are la bază un amestec de făină de ovăz și ulei de semințe ce oferă o hidratare de lungă durată.

Volum
4.25 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Carmex
80 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere
Carmex, Comfort Care Lip Balm, Mixed Berry este un balsam ce ajută la restabilirea buzelor, la frumusețea lor naturală cu o combinație de ingrediente excepționale și aromă de fructe de pădure. Are la bază un amestec de făină de ovăz și ulei de semințe ce oferă o hidratare de lungă durată.
 
Mod de utilizare:  Aplicați pe buze o cantitate necesară de produs de câte ori simțiți necesitatea.  
 
Ingrediente: Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil), Cera Alba (Beeswax), Theobroma Grandiflorum Seed Butter (Cupuacu Butter), Raphanus Sativus Seed Extract (Radish Seed Extract), Flavor, Astrocaryum Murumuru Seed Butter (Murumuru Butter), Rhus Verniciflua Peel Cera, Rhus, Succedanea Fruit Cera, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil (Cranberry Seed Oil), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C Palmitate), Tocopherol (Vitamin E), Copernicia Cerifera Wax (Carnauba Wax), Avena Sativa (Kernel Flour (Colloidal Oatmeal), Stevia Rebaudiana Extract (Stevia Extract), Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)

 

Recenzii
06.06.2022
Отличные базовые бальзамы, полностью справляются с увлажнением губ, дают им комплексный уход.
Produse noi