NEW

Balsam de buze de îngrijire zilnică,Carmex, Daily Care Lip Balm Variety 0.15 oz Pack of 3 (Stick in Blister Pack)

Carmex
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Carmex, Daily Care Lip Balm Variety, Pack of 3, sunt balsame pentru buze cu protecție solară, rezistente la apa cu SPF 15. Au miros de cireșe proaspete, căpșuni și menta rece. Previne arsurile solare, hrănește și restabilește pielea delicată a buzelor. Acesta este un element de igienă personală și ar trebui utilizat doar de o persoană.

Tara de origine
SUA
Volum
3 Bucati
Brand
Carmex
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

250 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Carmex, Daily Care Lip Balm Variety, Pack of 3,  sunt balsame pentru buze cu protecție solară, rezistente la apa cu SPF 15. Au miros de cireșe proaspete, căpșuni și menta rece. Previne arsurile solare, hrănește și restabilește pielea delicată a buzelor. Acesta este un element de igienă personală și ar trebui utilizat doar de o persoană.

Ingrediente:
Active: Octinoxate 7.50% Oxybenzone 4.00%

 • Fresh Cherry, Strawberry: Petrolatum, lanolin, euphorbia cerifera wax, isopropyl palmitate, ozokerite, flavor, beeswax, cetyl esters, paraffin, theobroma cacao seed butter, limnanthes alba seed oil, stevia rebaudiana extract.
 • Wintergreen: Petrolatum, lanolin, euphorbia cerifera cera, isopropyl palmitate, ozokerite, beeswax, cetyl esters, paraffin, theobroma cocao seed butter, flavor, limnanthes alba seed oil, stevia rebaudiana extract.
17.01.2022
Balsamul ce are grija de pielea delicata a buzelor zi de zi, set perfect pentru a oferi grija celor dragi..

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi