NEW

ChildLife, Essentials, Echinacea, Natural Orange Flavor, 1 fl oz (30 ml)

Indisponibil

Echinacea ChildLife este concepută special pentru copii , nu contine alcool, este cultivată natural și îndulcită cu ulei esențial de portocale naturale. Stimulator natural al sistemului imunitar! Pentru copiii de la 6 luni! Compoziția chimică și proprietățile unice ale echinaceei, includ șapte grupe de substanțe biologic active, inclusiv flavonoide

Volum
30 ml
Tara de origine
SUA
260 MDL
Anunță când va fi în stoc

Echinacea ChildLife este concepută special pentru copii , nu contine alcool, este cultivată natural și îndulcită cu ulei esențial de portocale naturale. Stimulator natural al sistemului imunitar! Pentru copiii de la 6 luni! Compoziția chimică și proprietățile unice ale echinaceei, includ șapte grupe de substanțe biologic active, inclusiv flavonoide, derivați ai acidului cafeic, polizaharide, lipide esențiale, vitamine, alchilamide.  

  • Supliment alimentar;
  • Absența organismelor modificate genetic este confirmată prin certificatul Verificat de Proiect Non-OMG;
  • Certificat Kosher Pareve Kosher;
  • Echinacea ChildLife este concepută special pentru sugari și copii: cultivată în condiții organice și aromatizată cu ulei esențial de portocale dulci naturale.

  Recomandări de utilizare:

  • Sugari de la 6 la 12 luni: 0,25 ml o dată la două zile;
  • Copii de la 1 an: 0,5 ml o dată la două zile;
  • După necesitate: luați de 4 ori pe zi nu mai mult de 10 zile.

Agitati bine inainte de folosire. Poate fi administrat nediluat sau amestecat cu băutura preferată a copilului.  

Alte ingrediente: Glicerină vegetală, apă deionizată, fructoză, arome naturale. ChildLife folosește doar ingrediente de cea mai înaltă calitate. Produsul nu conține gluten, alcool, cazeină. De asemenea, in compoziție lipsesc lapte, ouă, soia, grâu, drojdie, porumb, alune, nuci de copac, pește și crustacee. Fără culori artificiale, arome sau îndulcitori.  

Avertismente: A se păstra la loc uscat și răcoros; A nu se lăsa la îndemâna copiilor.    Nu utilizați dacă sunteți alergic la unul  din componentele produsului. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Consultați un medic în timpul sarcinii sau alăptării. Suplimentele nutritive nu trebuie utilizate în locul unei diete variate și echilibrate. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Protejați de lumina directă a soarelui. Nu este un medicament. Producătorul poate modifica compoziția și / sau designul fără notificare prealabilă. Acest lucru nu afectează calitatea mărfurilor.   

Valoarea nutritivă
Dimensiune porție: 0,25 ml; 0,5 ml
Porții în ambalaj: 120; 60
  0,25 ml 0,5 ml
  Suma pe servire % din norma zilnică Cantitatea în 1 porție% din consumul zilnic % din rata zilnică
Extracte de plante organice Echinacea purpurea (echinacea purpurea) (frunze și flori) 7,5 ml 15 ml
Echinacea angustifolia (echinacea angustifolia) (rădăcină) 7,5 ml 15 ml
† Rata zilnică nu este definită.    

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi