Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

ChildLife, Vitamin D-3, Natural Berry Flavor, 30 ml

Indisponibil

ChildLife, Vitamin D-3, Natural Berry Flavor, 30 ml Vitamina D3 de la brandul ChildLife cu aromă naturală de fructe de pădure este special concepută pentru bebeluși și copii.

Volum
30 ml
287 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Vitamina D3 de la brandul ChildLife cu aromă naturală de fructe de pădure este special concepută pentru bebeluși și copii. Produsul este in forma de picaturi, nu conțin alcool, este fabricat din ingrediente naturale, sunt bine absorbite și au un gust plăcut de fructe de pădure naturale.  

Caracteristici: Nu cu mult timp în urmă, Academia Americană de Pediatrie a recomandat dublarea cantității de vitamina D din dieta zilnică a copiilor. Aceste recomandări urmează noilor cercetări care arată multe dintre beneficiile vitaminei D pentru sănătate, inclusiv sprijin pentru sănătatea oaselor și a imunității.  

Mod de administrare: Sugari de la naștere până la 1 an: 6 picături pe zi Copii peste 1 an: 8 picături pe zi Agitati bine inainte de folosire; poate fi consumat nediluat sau amestecat cu băutura preferată a copilului dumneavoastră.  

Supplement Facts
Serving Size: 8 drops
Servings per container: 115
  Amount per serving %Daily Value
Vitamin D3 (as Cholecalciferol) 500 IU 125%

Compoziţie: Vitamina D3 500 UI (sub formă de colecalciferol);

Alte ingrediente: Glicerină vegetală organică, apă deionizată, aromă naturală de fructe de pădure, vitamina E (antioxidant)

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi