Livrare gratuită in raza orasului Chisinau
Livrarea în Chișinău este gratuită
NEW

Ciorapi peeling pentru picioare, Holika, Baby Silky Foot One Shot Peeling, o pereche

Holika Holika
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling este o reînoire completă a pielii în 7 zile! Redă-ți tandrețea și moliciunea picioarelor în doar 7 zile. Peelingul de la Holika Holika vă va ajuta în acest sens. Conține 16 extracte de plante, acizi de fructe, acizi alfa și extracte de legume.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Holika Holika
237 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling este o reînoire completă a pielii în 7 zile! Redă-ți tandrețea și moliciunea picioarelor în doar 7 zile. Peelingul de la Holika Holika vă va ajuta în acest sens. Conține 16 extracte de plante, acizi de fructe, acizi alfa și extracte de legume. Peelingul exfoliază ușor pielea aspră și promovează regenerarea accelerată a celei noi. O singură aplicare, 7 zile și călcâiele tale vor fi ca un bebeluș!

Mod de utilizare: Spălați bine picioarele cu un produs fără a utiliza particule de spălat cu apă caldă pentru a aburi ușor pielea. Uscați-vă picioarele și puneți-vă șosetele incluse în kit. Adăugați pachetul de peeling lichid în fiecare șosetă și odihniți-vă timp de 1,5 ore. După utilizare, spălați din nou picioarele fără a utiliza piatră ponce sau alte substanțe abrazive-scrubber. Efectul va apărea în a 4-a zi, după o 7-10 zile pielea va fi complet reînnoită. În această săptămână, nu puteți folosi o piatră ponce, precum și îndepărtați mecanic fulgii de piele moartă.

Recenzii
31.08.2022
Хочешь себе ножки как после салона? Тогда тебе надо купить это!!! Отличный продукт которое делает своё дело, купила по отзыву от руководителя бренда. Буду покупать ещё
20.07.2022
Personal sunt mulțumită de achiziție, peelingul a funcționat la 100%, am stat cu acești ”ciorapi” 2 ore, iar la a 4 zi am observat efectul, pielea cădea pe bucăți)) la mine a funcționat exact conform așteptărilor, tălpi molcuțe, călcâie îngrijite, produs superb
Cele mai vândute
Produse noi