NEW

Cococare, Vitamin E Cream, 110 g

Indisponibil

Cococare, Vitamin E Cream, 110 g

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

165 MDL
Anunță când va fi în stoc
Formula super-bogată, hrănitoare a acestui produs conține 12.000 UI de vitamina E. Crema cu vitamina E ajută la menținerea funcției de barieră a pielii prin retinerea umidității în interiorul ei și prevenirea deshidratării si poate fi utilizată atât pe față, cât și pe corp, sau local, pe zonele foarte uscate ale corpului. Vitamina E este ideală pentru pielea uscată în sezonul rece, contra vergeturilor și iritațiilor minore ale pielii. Ea este utilizată în dermatologie ca tratament pentru o varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv eczeme, dermatite atopice, arsuri superficiale, ulcerații cutanate și alte boli inflamatorii ale pielii. Vitamina E este eficientă împotriva vergeturilor datorită faptului că are un efect regenerant asupra pielii. Acesta pătrunde adânc în piele și stimulează dezvoltarea de celule noi, care înlocuiesc țesutul cicatricial sub vergeturi. În acest sens, vergeturile devin mai subțiri, mai mici și, cu o utilizare constantă, dispar. Deoarece vitamina E stimulează producerea de noi celule ale pielii, va fi și mai eficientă ca prevenire împotriva vergeturilor. Utilizarea zilnică a cremei va ajuta la restabilirea calității și tonusului pielii. Vitamina E ajută la menținerea funcției de barieră prin blocarea umidității în piele și prevenirea deshidratării.   Mod de aplicare: Aplicați o cantitate moderată de cremă pe piele de două ori pe zi.   Ingrediente: Water (aqua), mineral oil (paraffinum liquidum), glyceryl stearate SE, propylene glycol, stearic acid, isopropyl myristate, isopropyl palmitate, cetyl esters, propylene glycol stearate SE, tocopheryl acetate (vitamin E acetate), cetyl alcohol, mineral oil (and) lanolin alcohol (paraffinum liquidum (and) lanolin alcohol), stearyl alcohol, triethanolamine, titanium dioxide, trisodium EDTA, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, sodium benzoate.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi