NEW

Colagen praf-California Gold Nutrition, Collagen UP, 206 gr

California GOLD Nutrition
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Colagen + vitamina C sunt un suport pentru păr, piele și unghii sanatoase. Colagenul este principala proteină structurală întâlnită în articulații, oase, piele, păr, unghii și alte țesuturi conjunctive. El este responsabil pentru menținerea rezistenței și elasticității / flexibilității acestor țesuturi găsite în întregul corp.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

597 MDL
Anunță când va fi în stoc

Colagen + vitamina C sunt un suport pentru păr, piele și unghii sanatoase. Colagenul este principala proteină structurală întâlnită în articulații, oase, piele, păr, unghii și alte țesuturi conjunctive. El este responsabil pentru menținerea rezistenței și elasticității / flexibilității acestor țesuturi găsite în întregul corp. Colagenul reduce ridurile, îmbunătățește elasticitatea pielii, întărește articulațiile. Unghiile devin puternice și cresc mai repede. Părul capata strălucire, căderea părului este inhibată și este stimulată creșterea activă.

  • Îmbunătățește circulația sângelui în tot corpul. Menține puterea dinților, gingiilor, ochilor și vaselor de sânge. Are o capacitate excepțională de penetrare și ușor de digerabil. Produsul oferă elasticitate țesuturilor, are absorbție intestinală rapidă. Stimulează regenerarea celulară, cicatrizeaza și vindecă rănile. Este considerat drept un adeziv natural al organismului.  

Mod de utilizare: Se amestecă 1 lingură dozator de praf cu o cantitate mică de apă sau suc la temperatura camerei (1 porție pe zi). Administrați dimineata pe stomacul gol, sau conform indicațiilor medicului.  

Supplement Facts
Serving Size: 1 scoop (Approximately 5.15 grams, [5,150 mg]♦)
Servings per container: Approximately 40
  Amount Per Serving: % Daily Value
Vitamin C (as Calcium Ascorbate) 90 mg 100%*
Hydrolyzed Fish Collagen Peptides 5,000 mg
Hyaluronic Acid (as Sodium Hyaluronate, non-animal source) 60 mg
*Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. †Daily Value not established. ♦5.15 grams is an average. Individual scooping technique may yield slightly less than or slightly more than 5.15 grams.
Typical Amino Acid Profile by Percentage1
Glycine 21.20% Aspartic Acid 6.00% Phenylalanine* 2.00%
Glutamic Acid 11.50% Serine 3.70% Methionine* 1.40%
Proline 10.70% Lysine* 3.40% Isoleucine* 1.10%
Hydroxyproline 10.10% Threonine* 2.90% Histidine* 1.10%
Alanine 9.50% Leucine* 2.70% Hydroxylysine 1.00%
Arginine 8.90% Valine* 2.20% Tyrosine 0.30%
*Essential Amino Acids 1May vary slightly from batch to batch.

 

04.02.2022
Mulțumesc consultanților herb.md pentru recomandări!!!! De cînd folosesc acest produs minune am scăpat de dureri în articulații. Recomand cu cea mai mare încredere!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi