Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-14.7%
NEW

Mască-filler pentru păr deteriorat , CP-1, 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-up Ampoule, 170 ml

Esthetic House CP-1
Indisponibil

CP-1 3 Seconds Hair Ringer (Hair Fill-up Ampoule) - îngrijire de urgență pentru părul deteriorat în 3 secunde! Formula lichidă acționează pe principiul ampulei.Reface structura părului deteriorat de efectele termice și chimice, le netezește și le revitalizează, face părul strălucitor, matasos și cu aspect mai sănătos.

226 MDL 265 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

CP-1 3 Seconds Hair Ringer (Hair Fill-up Ampoule) - îngrijire de urgență pentru părul deteriorat în 3 secunde! Formula lichidă acționează pe principiul ampulei: atunci când este combinată cu apă, se transformă instantaneu într-o cremă concentrată, care pătrunde rapid în straturile profunde ale cuticulei părului, le hrănește intens și le satură cu umiditate din interior, păstrând efectul hrănitor mult timp. Reface structura părului deteriorat de efectele termice și chimice, le netezește și le revitalizează, face părul strălucitor, matasos și cu aspect mai sănătos.

O compoziție excelentă pe bază de mătase hidrolizată, elastină și ceramide pătrunde în structura părului, netezeste, creste elasticitatea, umple toate zonele deteriorate, le face sănătoase și îngrijite. Ampula creează, de asemenea, o peliculă de protecție invizibilă pe suprafața părului, care ajută la protejarea acestuia împotriva temperaturilor extreme și a razelor UV. Nu conține sulfați și minerale nocive.

Mod de aplicare:

  1. Spăla-ti părul cu un șampon de curățare profundă pentru a îndepărta cât mai mult posibil produsele de coafat și uleiul.
  2. Diluați conținutul cu apă plată într-un raport de 1: 1 și amestecați bine.
  3. Aplicați masca obtinută pe părul uscat (cel puțin 90% uscat), astfel încât să pătrundă în structura părului și să rămână acolo. Acoperim capul cu o peliculă si cu un prosop și o încălzim timp de 10-15 minute cu un uscător de păr sau folosim o bonetă termică specială (20 de minute).
  4. După care, clătiți cu apă caldă și bucurați-vă de rezultat!

Ingrediente: Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Menthol, Fragrance, Diethoxydiglycol, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, 1,2-Hexanediol.

Termen de Valabilitate: 01.08.2023

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi