Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Șampon pentru prevenirea si tratarea căderii părului , CP-1, Anti-Hair Loss Scalp Infusion Shampoo

Esthetic House CP-1
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Șamponul anti-cădere a părului Estetic House CP-1 este un șampon revitalizant pentru curățarea și tratarea părului. Îndepărtează eficient toate impuritățile, întărește buclele pe întreaga lungime, previne fragilitatea și pierderea acestora.

255 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Șamponul anti-cădere a părului Estetic House CP-1 este un șampon revitalizant pentru curățarea și tratarea părului. Îndepărtează eficient toate impuritățile, întărește buclele pe întreaga lungime, previne fragilitatea și pierderea acestora.

Conține:

  • Mentol. Această componentă împrospătează, tonifică și răcește părul. Elimină mirosul neplăcut, suprimă microflora patogenă, previne fragilitatea și căderea părului.
  • Acid salicilic. Acest acid neutralizează excesul de grăsime, elimină mâncărimea,descuamarea și mătreața, suprimă ciuperca seboreică, calmează iritațiile și restabilește sănătatea scalpului.
  • Extractul de plante. Șamponul conține extracte de rozmarin, mellisa, eucalipt, caprifoi, mușețel și alte plante. Aceste ierburi restabilesc sănătatea părului, normalizează microflora scalpului și elimină manifestările patogene.
  • Ceramide. Ceramidele fac buclele mai durabile, voluminoase, rezistente și elastice. Acestea pot crește semnificativ netezimea părului și facilitează coafarea.
  • Aminoacizi. Șamponul conține glicina, serina, alanina, valina, treonina, prolina si alti aminoacizi. Acestea sunt încorporate în structura șuvițelor, întărindu-le și restabilindu-le pe toată lungimea.

Șamponul are efect de:

  • Curățare profundă. Șamponul curăță rapid părul, eliminând tot felul de impurități. Elimina mătreața, excesul de grăsime si praf, neutralizează mirosurile neplăcute si protejează buclele de contaminarea prematura.
  • Recuperare. Șamponul ajută la refacerea părului deteriorat, elimină fragilitatea, stopează căderea părului, accelerează creșterea șuvițelor, crește densitatea și grosimea acestora.
  • Îmbunătățire. Șamponul dezactivează microbii, calmează iritațiile, previne dezvoltarea inflamațiilor și infecțiilor.

Mod de aplicare: Luați puțin șampon în mână și aplicați pe părul umed. Adăugați apă, creați spumă și clătiți bine. Eliminați apa reziduală. Dacă este necesar, tratați părul cu un balsam pentru păr. Doar pentru uz extern. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de iritare, întrerupeți imediat utilizarea. Păstrați la o temperatură de + 5 * С până la + 25 * С.

Recenzii
08.07.2022
Chiar nu îmi vine să cred că a funcționat, părul meu nu mai cade așa cum o făcea înainte de utilizare, după aproximativ 2 luni de utilizare sunt uimită că nu mai rup o mulțime de fire de păr, șamponul are un miros specific de ierburi și mentă, dar pentru mine e absolut suportabil
Produse noi