NEW

Cremă de protecție solară pentru copii Atopalm, Zinc Mild Up Sun Cream, SPF+PA

Atopalm
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Cremă de protecție solară Atopalm, Zinc Mild Up Sun Cream, SPF+PA potrivită pentru pielea delicată a bebelușilor de la 6 luni și copiilor.

Volum
55 g
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Atopalm
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

398 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Cremă de protecție solară pentru copii Atopalm, Zinc Mild Up Sun Cream, SPF+PA ajuta la îndepărtarea impurităților, hrănește, hidratează epiderma, care este deja foarte sensibilă și delicată.

Crema conține: oxid de zinc, uleiuri vegetale, madecasossid, extract de centella, ceară de albine. Datorită componentelor selectate în mod competent, pielea menține un nivel optim de hidratare, nu se usucă, nu se descuamează.

Produsul previne arsurile solare, inflamațiile. Îngrijește delicat pielea, făcând-o și mai moale. Textura ușoară a cremei vă permite să distribuiți rapid produsul pe tot corpul. După aplicare nu lasă urme pe haine, nu se lipește, nu se usucă. Este bine absorbită.

18.06.2024
initial am luat o pentru fetita mea,dar am ajus sa folosesc si eu sunt alergica la multe componente de aceea sunt precauta la ce aleg,se potriveste perfect pentru piele sensibila,hidrateaza bine si pe langa aceasta si protejeaza de uv minunat

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi