NEW

Crema-gel Geek&Gorgeous, Hydration Station, 50 ml

Geek & Gorgeous
Disponibil

Crema-gel Geek&Gorgeous, Hydration Station este o emulsie ușoară și răcoritoare cu textură de cremă/gel pentru protecția celulelor pielii.

Volum
50 ml
Tara de origine
Ungaria
Brand
Geek & Gorgeous
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

340 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Cremă-gel Geek&Gorgeous Hydration Station hidratantă cu textura reconfortantă și lejeră, care depășește standardele de bază, deoarece nu doar hidratează, ci și protejează și calmează pielea.
Ingrediente cheie:

 • Glicerină  - un ingredient hidratant, regăsit în mod natural și în pielea noastră. Menține în legătură lipidele pielii, protejează împotriva iritațiilor, ajută la refacerea barierei naturale a pielii. 5% Glicerină este considerată a fi o concentrație medie, ideală pentru o piele mixtă sau grasă.
 • Ectoină – o super moleculă ce întărește și protejează celule pielii. Activ bine studiat și dovedit știintific are rol multifuncțional antioxidant, antiinflamator, hidratant, reparator al barierei naturale, protector împotriva factorilor externi și nu în ultimul rând proprietați antiîmbătrânire.
 • Isosorbide Dicaprylate – ingredient hidratant de ultimă generație, întărește și formează bariera naturală, stimulează Aquaporin-3 pentru transferul apei și glicerinei în epidermă.
 • Xylitylglucoside + Anhydroxylitol + Xylitol- trio umectant pe bază de zahăr, care împreună cu glicerina măresc capacitatea de reținere a apei și întăresc bariera naturală a pielii.
 • Bisabolo + Alantoină - două ingrediente clasice super cunoscute  pentru abilitățile de calmare.

Mod de aplicare: Aplică Hydration Station după seruri sau alte tratamente, dimineața și/sau seara. Utilizează cantitatea de care simți că are nevoie tenul tău. 
Tuturor celor cu ten normal, mixt sau gras,care caută o cremă-gel lejeră și calmantă.

Water, C15-19 Alkane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Isosorbide Dicaprylate, Ectoin, Xylitylglucoside, Bisabolol, Allantoin, Anhydroxylitol, Xylitol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glucose, Citric Acid, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi