-9.1%
NEW

Crema pentru miini WellDerma, Hand Essence, Devil, 10 x 10 ml

Wellderma
Indisponibil

WellDerma, Hand Essence, Devil, 10 x 10 ml

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

90 MDL 99 MDL
Anunță când va fi în stoc

Esenta emolienta pentru mâini WellDerma, Hand Essence, Devil  - este o modalitate eficientă de a hidrata și de a înmuia pielea uscată, aspră a mâinilor. Are o textură lichidă ușoară, care pătrunde cu ușurință în straturile adânci ale pielii, o satura cu umiditate și nutrienți, eliminând uscăciunea și favorizând vindecarea mai rapidă a fisurilor și rănilor pielii. Esenta de la marca WellDerma are un ambalaj foarte confortabil - sub formă de spray, care oferă un mod ușor de aplicare a produsului. Se pulverizeaza cu un voal ușor, răcoritor, care este absorbit instantaneu fără a lăsa o senzație lipicioasă sau de pelicula pe pielea mâinilor. Ambalajul esentei are o forma compacta, incat este foarte ușor de transportat în geantă. Esența pentru mâini WellDerma:

  • îți face pielea catifelată, moale și netedă;
  • hidratează și înmoaie cuticulele;
  • menține un nivel optim de hidratare a pielii mâinilor timp indelungat;
  • protejează pielea mâinilor de deshidratare, uscăciune și iritații.

Produsul are un miros parfumat plăcut, alcătuit din 3 arome: frezie - nota de virf, jasmine- nota de mijloc, muscat alb - nota de bază. Esenta este dotată cu o rezerva, care vă va asigura utilizarea pe termen lung. Componentele principale: Acidul hialuronic - atrage umezeala și o păstrează în straturile profunde ale pielii, protejând pielea de pierderea de umiditate, contribuie la păstrarea acesteia, ca urmare, elimină uscăciunea și deshidratarea. Protejează împotriva ridurilor premature, stimulează reînnoirea celulelor, vindecă rănile și fisurile. Alantoina - reface pielea, favorizează vindecarea inflamațiilor și eliminarea roșeaței, protejează împotriva influențelor adverse ale mediului, previne uscăciunea. Potrivit tuturor. Recomandat pentru pielea uscată și deteriorată.   Mod de aplicare: Pulverizează esența pe pielea uscată curățată a mâinilor, masează până la absorbtia completa.  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi