NEW

Unguent sulfuric , De La Cruz, Sulfur Ointment, Acne Medication, Maximum Strength, 73,7 gr

De La Cruz
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Previne formarea de noi acne și puncte negre. Nu conţine alergeni, nu conține grăsimi și se spala doar cu apă. Fără culori artificiale sau parabeni. Aplicație - Pentru tratamentul acneei. Previne apariția de noi cosuri.

Tara de origine
SUA
Volum
75 gr
Brand
De La Cruz
255 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

De La Cruz, Sulfur Ointment, Acne Medication, Maximum Strength este un remediu eficient  împotriva acneei, unguent sulfuric 10%. Usucă și elimină acneea. Previne formarea de noi acne și puncte negre. Nu conţine alergeni, nu conține grăsimi și se spala doar  cu apă. Fără culori artificiale sau parabeni. Aplicație - Pentru tratamentul acneei. Previne apariția de noi cosuri.

Recomandări de aplicare: Se aplică pe pielea curățată. Acoperiți întreaga suprafață deteriorată cu un strat subțire. Așteptați 10 minute. Clătiți bine cu apă. Pentru a preveni uscarea excesivă a pielii, începeți cu 1 aplicare pe zi, crescând treptat frecvența până la 2-3 ori pe zi dacă este necesar.

Ingrediente: Sulfur-10 %

11.06.2023
Îmi place foarte mult, când apare un cos aplic local, și in câteva zile trece ca prin minune!
04.04.2022
Un produs cu o acțiune locală super rapidă, de mare ajutor atunci când apar coșuri de care trebuie să scapi cât mai curând posibil.

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi