Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.
-11.8%
NEW

Unguent sulfuric , De La Cruz, Sulfur Ointment, Acne Medication, Maximum Strength, 73,7 gr

De La Cruz
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Previne formarea de noi acne și puncte negre. Nu conţine alergeni, nu conține grăsimi și se spala doar cu apă. Fără culori artificiale sau parabeni. Aplicație - Pentru tratamentul acneei. Previne apariția de noi cosuri.

Volum
75 gr
Tara de origine
SUA
Brand
De La Cruz
225 MDL 255 MDL
Adaugă în coș
Descriere

De La Cruz, Sulfur Ointment, Acne Medication, Maximum Strength este un remediu eficient  împotriva acneei, unguent sulfuric 10%. Usucă și elimină acneea. Previne formarea de noi acne și puncte negre. Nu conţine alergeni, nu conține grăsimi și se spala doar  cu apă. Fără culori artificiale sau parabeni. Aplicație - Pentru tratamentul acneei. Previne apariția de noi cosuri.

Recomandări de aplicare: Se aplică pe pielea curățată. Acoperiți întreaga suprafață deteriorată cu un strat subțire. Așteptați 10 minute. Clătiți bine cu apă. Pentru a preveni uscarea excesivă a pielii, începeți cu 1 aplicare pe zi, crescând treptat frecvența până la 2-3 ori pe zi dacă este necesar.

Ingrediente: Sulfur-10 %

Recenzii
04.04.2022
Un produs cu o acțiune locală super rapidă, de mare ajutor atunci când apar coșuri de care trebuie să scapi cât mai curând posibil.
Cele mai vândute
Produse noi