NEW

Dentissimo PRO-Whitening, Pasta de dinti

Dentissimo
Indisponibil

Dentissimo PRO-Whitening, Pasta de dinti

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

119 MDL
Anunță când va fi în stoc

Noua formulă de albire a pastei de dinți restabilește culoarea albă naturală a smalțului, enzima din fructele de Papaya elimină placa, Siliciul Hidratat asigură curățarea blândă și nonbrazivă a smalțului. Biomineralele întăresc structura cristalină a dinților, lustruiesc smalțul și previn formarea pietrelor dentare. Fluorurii protejează smalțul de bacterii și previn apariția cariilor dentare. Cetraria Islandică asigură o activitate antiseptică, antimicrobiană ridicată, iar Geranium Maculatum conferă un efect de vindecare. Eucaliptul antiseptic oferă o senzație plăcută de prospețime.   Pastele de dinți nu conțin indulcitori artificiali, arome, coloranți, parabeni, SLS, peroxid, gluten, triclosan.  

CARACTERISTICI GENERALE  

Tip Cosmetică
Compoziție Cu fluor
Gama White&Repair
Aroma Eucalipt
Afecțiuni Halitoză
Beneficii Ajută la prevenirea cariilor. Ajută la menținerea sănătății dinților și gingiilor. Albirea dinților. Anti-tartru. Protecție antibacterială.
Proprietăți Fără parabeni. Fără gluten. Antibacterian. Fără SLS. Fără SLES. Vegan. Elimină petele și îngălbenirea dinților Contribuie la pastrarea dinților și gingiilor sănătoase.
Ingrediente principale Papaya Eucalipt
Cantitate 75 ml

RECOMANDAT ÎMPREUNĂ CU PERIUȚELE DE DINȚI DENTISSIMO  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi