Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Pastă de dinți pentru copii cu măr, Dentissimo , Junior 6+ ani

Dentissimo
Disponibil

Pastă de dinți Dentissimo , Pastă de dinți Junior 6+ a fost creată special pentru dinții copiilor și este compusă din ingrediente naturale.Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

Tara de origine
SUA
Volum
50 ml
Brand
Dentissimo
140 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Pastă de dinți Dentissimo , Pastă de dinți Junior 6+ a fost creată special pentru dinții copiilor și este compusă din ingrediente naturale.

  • Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o plăcere și obișnuieste copilul cu igiena orală și îl ajută la dobîndirea obiceiurilor de ingrijire a sănătății. Produsul previne cariile, întărește și revitalizează smalțul dintilor.
  • Datorită prezenței fluorului, a calciului și a vitaminelor, acesta întărește dinții și protejează țesutul gingival sensibil. Aroma placută a pastei de dinți ajută copilul să urmeze igiena orală zilnică.

Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

FĂRĂ  PARABENI, SLS – SULFAT LAURIL SODIU ȘI ALERGENI!  

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi