NEW

Pastă de dinți pentru copii cu măr, Dentissimo , Junior 6+ ani

Dentissimo
Disponibil

Pastă de dinți Dentissimo , Pastă de dinți Junior 6+ a fost creată special pentru dinții copiilor și este compusă din ingrediente naturale.Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

Volum
50 ml
Tara de origine
SUA
Brand
Dentissimo
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

140 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Pastă de dinți Dentissimo , Pastă de dinți Junior 6+ a fost creată special pentru dinții copiilor și este compusă din ingrediente naturale.

 • Gustul de măr al pastei de dinți transformă periajul dinților într-o plăcere și obișnuieste copilul cu igiena orală și îl ajută la dobîndirea obiceiurilor de ingrijire a sănătății. Produsul previne cariile, întărește și revitalizează smalțul dintilor.
 • Datorită prezenței fluorului, a calciului și a vitaminelor, acesta întărește dinții și protejează țesutul gingival sensibil. Aroma placută a pastei de dinți ajută copilul să urmeze igiena orală zilnică.

Pasta de dinți „Dentissimo Junior” ajută la prevenirea cariilor, la întărirea smalțului și face dinții copiilor sănătoși și puternici. Sănătatea orală este sănătatea întregului corp!

FĂRĂ  PARABENI, SLS – SULFAT LAURIL SODIU ȘI ALERGENI!  

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi