NEW

Deodorant pentru femei - Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant Rosemary Lavender

Arm & Hammer
Indisponibil
(4)
Vezi toate recenziile

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.

Tara de origine
SUA
Brand
Arm & Hammer
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

227 MDL
Anunță când va fi în stoc

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.

  • Arm & Hammer Essentials nu contine aluminiu, parabeni, ftalati, coloranți și nu lasх pete galbene. Indiferent de ce vă aduce ziua, parfumul răcoritor și aroma ușoară pe bază de plante ale Arm & Hammer Essentials vă vor păstra mirosul proaspat. Este un deodorant pentru femei ce are o maximă protecție.  

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea de sub braț. Nu aplicați în caz de leziuni și iritații.  

Ingrediente: Dipropylene glycol, water, propylene glycol, sodium stearate, sodium bicarbonate (baking soda), coriandum sativum (coriander) fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula hybrida (lavender) oil, fragrance, ehtylhexylglycerin, octenidine HCL, tetrasodium EDTA, allantoin.

Acest produs de la producatori este în diferite ambalaje.

12.09.2022
Mi-a plăcut acest deodorant. Neutralizează mirosul și cel mai important nu lasă urme pe haine. Mai are și o aromă plăcut! Recomand!
09.09.2022
Am incercat acest produs si din pacate nu corespunde asteptarilor. Dupa aproape 2 ore de la aplicare am observat ca el nu isi face treaba asa cum e descris. De obicei e greu sa gasesti un deodarant natural care sa aiba efectul dorit de protectie. Din pacate acesta nu e unul din ele. Nu regret ca am luat,trebuia sa incerc ca sa inteleg daca se potriveste sau nu. Las acest review ca avertizare pentru persoanele care transpira in exces,este probabil sa nu se potriveasca, posibil pentru persoane care transpira mai greu sau moderat e numai bun.
Herb.md
Bună ziua, mulțumim pentru feedback-ul oferit. Deodorantul nu are ca scop stoparea transpirației, dar îndepărtează mirosul neplăcut al acesteia.
29.04.2022
M-am îndrăgostit de acest produs de la prima utilizare. Atât de bine neutralizează mirosurile timp de 24 ore. Nu lasă pete sau urme pe haine. E foarte econom. Nu poate fi comparat nici cu un alt produs care nu conține Aluminiu, din toate câte am încercat nu își mențineau efectul pe parcursul zilei, așa că am rămas la acest deodorat deja de câțiva ani. Are și un miros plăcut, nu e strigent. Consistența este confortabilă, nu e umedă sau lipicioasă.... Suberb!!!!
17.01.2022
Deodorantul perfect pentru orice membru din familie!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi