Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Deodorant pentru femei - Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant Rosemary Lavender

Arm & Hammer
Disponibil
(4)
Vezi toate recenziile

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.

Tara de origine
SUA
Brand
Arm & Hammer
227 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.

  • Arm & Hammer Essentials nu contine aluminiu, parabeni, ftalati, coloranți și nu lasх pete galbene. Indiferent de ce vă aduce ziua, parfumul răcoritor și aroma ușoară pe bază de plante ale Arm & Hammer Essentials vă vor păstra mirosul proaspat. Este un deodorant pentru femei ce are o maximă protecție.  

Mod de utilizare: Aplicați pe pielea de sub braț. Nu aplicați în caz de leziuni și iritații.  

Ingrediente: Dipropylene glycol, water, propylene glycol, sodium stearate, sodium bicarbonate (baking soda), coriandum sativum (coriander) fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula hybrida (lavender) oil, fragrance, ehtylhexylglycerin, octenidine HCL, tetrasodium EDTA, allantoin.

Acest produs de la producatori este în diferite ambalaje.

Recenzii
12.09.2022
Mi-a plăcut acest deodorant. Neutralizează mirosul și cel mai important nu lasă urme pe haine. Mai are și o aromă plăcut! Recomand!
09.09.2022
Am incercat acest produs si din pacate nu corespunde asteptarilor. Dupa aproape 2 ore de la aplicare am observat ca el nu isi face treaba asa cum e descris. De obicei e greu sa gasesti un deodarant natural care sa aiba efectul dorit de protectie. Din pacate acesta nu e unul din ele. Nu regret ca am luat,trebuia sa incerc ca sa inteleg daca se potriveste sau nu. Las acest review ca avertizare pentru persoanele care transpira in exces,este probabil sa nu se potriveasca, posibil pentru persoane care transpira mai greu sau moderat e numai bun.
Herb.md
Bună ziua, mulțumim pentru feedback-ul oferit. Deodorantul nu are ca scop stoparea transpirației, dar îndepărtează mirosul neplăcut al acesteia.
29.04.2022
M-am îndrăgostit de acest produs de la prima utilizare. Atât de bine neutralizează mirosurile timp de 24 ore. Nu lasă pete sau urme pe haine. E foarte econom. Nu poate fi comparat nici cu un alt produs care nu conține Aluminiu, din toate câte am încercat nu își mențineau efectul pe parcursul zilei, așa că am rămas la acest deodorat deja de câțiva ani. Are și un miros plăcut, nu e strigent. Consistența este confortabilă, nu e umedă sau lipicioasă.... Suberb!!!!
17.01.2022
Deodorantul perfect pentru orice membru din familie!
Produse noi