Livrare gratuită de la doar 200 MDL!
Livrarea în Chișinău este gratuită de la 200 lei. În alte localități livrarea este gratuită de la 500 lei.
NEW

Deodorant pentru femei, Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant

Arm & Hammer
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.Arm & Hammer Essentials nu comtine aluminiu, parabeni, ftalati, coloranți și nu lasa pete galbene.

Tara de origine
SUA
Brand
Arm & Hammer
225 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Dacă duci un mod de viață activ, atunci ai nevoie de un deodorant care să-ti poată ține pasul. Essentials combină extracte de plante naturale si soda de bumbac pentru a absorbi și combate mirosurile dure.

Arm & Hammer Essentials nu comtine aluminiu, parabeni, ftalati, coloranți și nu lasa pete galbene. Indiferent de ce vă aduce ziua, parfumul răcoritor și aroma ușoara pe bază de plante ale Arm & Hammer Essentials vă vor păstra mirosul proaspat.

Este un deodorant pentru femei ce are o maximă protecție.  

Mod de utilizare:Aplicați pe pielea de sub braț. Nu aplicați în caz de leziuni și iritații.  

Ingrediente:Dipropylene glycol, water, propylene glycol, sodium stearate, sodium bicarbonate (baking soda), coriandum sativum (coriander) fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula hybrida (lavender) oil, fragrance, ehtylhexylglycerin, octenidine HCL, tetrasodium EDTA, allantoin.

Recenzii
29.04.2022
M-am îndrăgostit de acest produs de la prima utilizare. Atât de bine neutralizează mirosurile timp de 24 ore. Nu lasă pete sau urme pe haine. E foarte econom. Nu poate fi comparat nici cu un alt produs care nu conține Aluminiu, din toate câte am încercat nu își mențineau efectul pe parcursul zilei, așa că am rămas la acest deodorat deja de câțiva ani. Are și un miros plăcut, nu e strigent. Consistența este confortabilă, nu e umedă sau lipicioasă.... Suberb!!!!
17.01.2022
Deodorantul perfect pentru orice membru din familie!
Produse noi