-19.8%
NEW

Дезодорант для женщин - Arm & Hammer, Essentials Natural Deodorant Rosemary Lavender

Arm & Hammer
Недоступен
(4)
Посмотреть все отзывы

Если вы ведете активный образ жизни, то вам нужен дезодорант, который не будет отставать. Essentials сочетает в себе натуральные растительные экстракты, хлопковую соду и ветчину для поглощения и борьбы с резкими запахами без использования алюминия.

Страна производства
США
Brand
Arm & Hammer
100% оригинальные продукты

Все продукты, продаваемые на HERB.MD, импортируются напрямую от производителей и авторизованных дистрибьюторов и хранятся в соответствующих условиях, обеспечивающих их качество.

182 MDL 227 MDL
Сообщить, когда будет в наличии

Если вы ведете активный образ жизни, то вам нужен дезодорант, который не будет отставать. Essentials сочетает в себе натуральные растительные экстракты, хлопковую соду и ветчину для поглощения и борьбы с резкими запахами без использования алюминия. Изготовленный из ингредиентов, которые вы знаете и которым доверяете.

  • Arm&HammerEssentials не содержит алюминия, парабенов, фталатов, красителей и не вызывает желтых пятен. Это дезодорант для женщин с максимальной защитой.

Использование: Наносится на кожу подмышек. Не применяется, если есть раздражения или порезы.

Состав: Dipropylene glycol, water, propylene glycol, sodium stearate, sodium bicarbonate (baking soda), coriandum sativum (coriander) fruit oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, lavandula hybrida (lavender) oil, fragrance, ehtylhexylglycerin, octenidine HCL, tetrasodium EDTA, allantoin.

Данный товар от производителей поставляется в различной упаковке.
12.09.2022
Mi-a plăcut acest deodorant. Neutralizează mirosul și cel mai important nu lasă urme pe haine. Mai are și o aromă plăcut! Recomand!
09.09.2022
Am incercat acest produs si din pacate nu corespunde asteptarilor. Dupa aproape 2 ore de la aplicare am observat ca el nu isi face treaba asa cum e descris. De obicei e greu sa gasesti un deodarant natural care sa aiba efectul dorit de protectie. Din pacate acesta nu e unul din ele. Nu regret ca am luat,trebuia sa incerc ca sa inteleg daca se potriveste sau nu. Las acest review ca avertizare pentru persoanele care transpira in exces,este probabil sa nu se potriveasca, posibil pentru persoane care transpira mai greu sau moderat e numai bun.
Herb.md
Bună ziua, mulțumim pentru feedback-ul oferit. Deodorantul nu are ca scop stoparea transpirației, dar îndepărtează mirosul neplăcut al acesteia.
29.04.2022
M-am îndrăgostit de acest produs de la prima utilizare. Atât de bine neutralizează mirosurile timp de 24 ore. Nu lasă pete sau urme pe haine. E foarte econom. Nu poate fi comparat nici cu un alt produs care nu conține Aluminiu, din toate câte am încercat nu își mențineau efectul pe parcursul zilei, așa că am rămas la acest deodorat deja de câțiva ani. Are și un miros plăcut, nu e strigent. Consistența este confortabilă, nu e umedă sau lipicioasă.... Suberb!!!!
17.01.2022
Deodorantul perfect pentru orice membru din familie!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Хиты продаж
Новинки