-34.5%
NEW

Dr.Woods, Raw Black, Facial Cleansing Bar, Săpun negru brut de curățare a fetei, 149 gr

Indisponibil

Dr.Woods, Raw Black, Facial Cleansing Bar, Săpun negru brut de curățare a fetei, 149 gr Dr.Woods, Raw Black, Facial Cleansing Bar, este un săpun negru brut de curățare a fetei, are o acțiune exfoliantă extrem de eficientă, sigură pentru utilizarea zilnică pe toate tipurile de piele a fetei.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

95 MDL 145 MDL
Anunță când va fi în stoc

Dr.Woods, Raw Black, Facial Cleansing Bar, este un săpun negru brut de curățare a fetei, are o acțiune exfoliantă extrem de eficientă, sigură pentru utilizarea zilnică pe toate tipurile de piele a fetei. Săpunul conține extract de săpun negru și este îmbogățit cu antioxidanți puternici, inclusiv ulei de argan și squalen de măsline, pentru a ajuta la combaterea radicalilor liberi.

Sapun Negru este un agent de exfoliere uimitor, lucreaza blând pentru întinerirea celulelor pielii și eliminarea petelor.

Ulei de Argan - acest uimitor ulei marocan se numește „aur lichid” și este un puternic antioxidant care neutralizează radicalii liberi, restabilind pielea. Squalane de măsline - incredibil de bogat în antioxidanți, hrănește pielea, o hidratează și diminuieaza ridurile.

Untul de shea organic, este un ulei ultra hidratant, este o sursă abundentă de vitamine A și E, precum și acizi grași esențiali care calmează și echilibrează pielea, creste elasticitatea și previne aparitia ridurilor. Nu contine parabeni, ftalați, lauril sulfat, fără derivați de ulei 100% natural, 100% vegan, fără cruzime certificat.

Mod de folosire:

Udați săpunul cu apă și masati fața cu miscari circulare, apoi clătiți cu apă.

Ingrediente:

Saponified Mass Balance Sustainable Palm Oil, Saponified Coconut Oil, Water, Retained Vegetable Glycerin, Pure Black Soap, Natural Fragrance Oils of Cedarwood, Palma Rosa, Patchouli, Lavandin, Orange Peel and Oakmoss, Europaea (Olive) Fruit Oil, Organic Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Olive Squalane Oil, Argan Oil, Carica Papaya Fruit Extract, Organic Tocopherol (Vitamin E), Sodium Gluconate, Rosemary Extract, Sodium Chloride.

Termen de valabilitate:01.2023

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi