NEW

Dragon Superfoods, Omega 3 Mix, 200 gr

Indisponibil

Dragon Superfoods, Omega 3 Mix, 200 gr

243 MDL
Anunță când va fi în stoc
Amestec organic functional de la Dragon Superfoods care sustine concentratia si nivelurile bune de acizi grasi omega din organism. Este o conbinatie de 3 tipuri de super seminte - in, cinepa si chia. Produs vegan, raw, fara gluten, potrivit pentru smoothie-uri zilnice sau fresh-uri. AMESTECUL BIO MIX OMEGA 3 DE LA DRAGON SUPERFOODS ESTE UN PRODUS: Certificat organic Raw Vegan Fara gluten   COMPOZITIE INGREDIENTE: SEMINTE DE IN*, SEMINTE DE CANEPA*, SEMINTE DE CHIA*. INGREDIENTE PROVENITE DIN AGRICULTURA ECOLOGICA. VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 G VALOAREA ENERGETICA: 1117 KJ268 KCAL. GRASIMI:2 G DIN CARE ACIZI GRASI SATURATI 0,40 G. CARBOHIDRATI:24 G DIN CARE ZAHARURI 3,70 G. FIBRE:36 G. PROTEINE:20 G. SARE:0,14 G.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi