NEW

Balsam pentru pielea problematica-Earth’s Care, Tea Tree Oil Balm, 6 g

Indisponibil

Earth’s Care Tea Tree Oil Balm – este un balsam din ulei de arbore de ceai-cumpara din magazinul Herb.md

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

0 MDL
Anunță când va fi în stoc

Earth’s Care Tea Tree Oil Balm – este un balsam din ulei de arbore de ceai,care include untul de shea, vitamina E naturală și ulei de migdale dulci. Formula patentată de arbore de ceai acționează ca un hidratant natural pentru pielea cu probleme.

Datorită compoziției bogate de substanțe nutritive și compuși, uleiul de arbore de ceai acționează ca un antiseptic puternic. Efectele imuno stimulatoare, antifungice, antivirale, bactericide și sedative – extind semnificativ gama de aplicare a acestui balsam. Datorită acestor proprietăți, uleiul este utilizat pentru îngrijirea pielii grase și problematice a feței, care este afectată de acnee și alte erupții cutanate.

Uleiul de arbore de ceai va face față rapid diferitelor inflamații și iritații ale pielii, într-un timp scurt va elimina roșeața și mâncărimea, precum și va curăța pielea, va scoate puroiul din zonele afectate ale pielii. Eficient pentru tăieturi, vânătăi, vezicule, mușcături de insecte, herpes etc.

Mod de utilizare:Aplicați local pe zona afectată, după necesitate. Nu aplicați pe pielea deteriorată. A nu se lasa la indemana copiilor. Doar pentru uz extern.

Ingrediente:Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, beeswax, Butyrospermum parkii (shea) butter, Melaleuca alternifolia (tea tree) oil, tocopherol (natural vitamin E), Rosmarinus officinalis (rosemary) extract.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi