NEW

Balsam pentru pielea problematica-Earth’s Care, TeaTree Oil Balm, 71 g

Indisponibil

Balsamul cu ulei de arbore de ceai de la Earth’s Care , remediul foarte eficient pentru piele problematica-comanda pe Herb.md cu livrarea la domiciliu.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

295 MDL
Anunță când va fi în stoc

Balsamul cu ulei de arbore de ceai de la Earth’s Care contine unt de shea, vitamina E naturală și ulei de migdale dulci. De asemenea, remediul în sine este foarte eficient pentru piele problematica, mușcături și răni.

Recomandări de utilizare:Aplicați pe pielea curata, după cum este necesar.

Ingrediente:Ulei de Prunus amygdalus dulcis (migdale dulci), ceară de albine, butyrospermum parkii (shea), ulei de melaleuca alternifolia (arbore de ceai), tocoferol (vitamina E naturală), extract de rozmarin medicinal (rozmarin)

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Cele mai vândute
Produse noi