NEW

Elizavecca, Pore Solution Super Elastic Mask, Mască Faciala

Indisponibil

Elizavecca, Pore Solution Super Elastic Mask, Mască Faciala

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

20 MDL
Anunță când va fi în stoc
Mască în trei pași pentru curățarea și îngustarea porilor, Elizavecca Pore Solution este formata din trei compartimente, care conțin mijloace specializate de acțiune îndreptată: o spumă pentru curățarea intensă a pielii, ser hidratant care hrănește pielea cu substanțe valoroase și o curăță, și nemijlocit masca de pânză. Masca Pore Solution rezolvă simultan mai multe probleme:
  • curăță porii de murdărie;
  • îngustează porii;
  • normalizează secreția de glande sebacee;
  • îmbunătățește elasticitatea pielii.
Masca este de culoare neagră datorită pudrei de cărbune din compoziția sa. În special, datorită lui, ea absoarbe perfect impuritățile din pori și excesul de sebum, devenind curat, proaspăt și mat.   Mod de folosire: 1 pas. Spălați cu spuma de curățare din compartiment cu inscripția „1 pas”: umeziți fața, frecați produsul pe mâini, distribuiți-l uniform pe pielea feței, masând ușor, îndepărtând murdăria spălați cu apă caldă. 2 pas. Folosiți serul din compartimentul etichetat „2 pas”: aplicați uniform ser anti-îmbătrânire hidratant pe pielea curată și uscată a feței, tapotați ușor cu vârful degetelor până la absorbția completă. 3 pas. Scoateți masca de pinză din cutie, fixați-o bine pe pielea feței. Se lasă pe 10-20 minute. Apoi scoateți masca.Tapotați ușor rămășițele esenței neabsorbite pe piele cu mișcări de masaj.   Ingrediente: Water, Glacier Water, Dipropylene Glycol, Glycerin,Niacinamide, Swiftlet Nest Extract, Butylene Glycol, Phenoxyethanol,Betaine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Jania Rubens Extract, Hyaluronic Acid, Maltooligosyl Glucoside, C12-14 Hydroxyalkyl Maltitol Ether, Polyglutamic Acid, Fucose, Mineral Water, Tocopheryl Acetate, Salvia Hispanica Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Potassium Hydroxide, Adenosin, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Fragrance, Charcoal Powder, Fragrance, Glutathione.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi