Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Mască-filler pentru păr deteriorat , Estetic House CP-1, 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-up Ampoule, 13 ml

Esthetic House CP-1
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Маска 3 Seconds Hair Ringer (Hair Fill-up Ampoule) – îngrijire de urgență pentru părul deteriorat în 3 secunde! Formula lichidă acționează pe principiul ampulei: Reface structura părului deteriorat de efectele termice și chimice, le netezește și le revitalizează, face părul strălucitor, matasos și cu aspect mai sănătos.

Volum
13 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Esthetic House CP-1
40 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Маска 3 Seconds Hair Ringer (Hair Fill-up Ampoule) – îngrijire de urgență pentru părul deteriorat în 3 secunde! Formula lichidă acționează pe principiul ampulei: atunci când este combinată cu apă, se transformă instantaneu într-o cremă concentrată, care pătrunde rapid în straturile profunde ale cuticulei părului, le hrănește intens și le satură cu umiditate din interior, păstrând efectul hrănitor mult timp. Reface structura părului deteriorat de efectele termice și chimice, le netezește și le revitalizează, face părul strălucitor, matasos și cu aspect mai sănătos.

O compoziție excelentă pe bază de mătase hidrolizatăelastină și ceramide pătrunde în structura părului, netezeste, creste elasticitatea, umple toate zonele deteriorate, le face sănătoase și îngrijite. Ampula creează, de asemenea, o peliculă de protecție invizibilă pe suprafața părului, care ajută la protejarea acestuia împotriva temperaturilor extreme și a razelor UV. Nu conține sulfați și minerale nocive.

Mod de aplicare:

  1. Spăla-ti părul cu un șampon de curățare profundă pentru a îndepărta cât mai mult posibil produsele de coafat și uleiul.
  2. Diluați conținutul cu apă plată într-un raport de 1: 1 și amestecați bine.
  3. Aplicați masca obtinută pe părul uscat (cel puțin 90% uscat), astfel încât să pătrundă în structura părului și să rămână acolo. Acoperim capul cu o peliculă si cu un prosop și o încălzim timp de 10-15 minute cu un uscător de păr sau folosim o bonetă termică specială (20 de minute).
  4. După care, clătiți cu apă caldă și bucurați-vă de rezultat!

Ingrediente: Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Menthol, Fragrance, Diethoxydiglycol, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, 1,2-Hexanediol.

Recenzii
12.09.2022
Pentru păr subțire, uscat și deteriorat e superb acest filer. Hidratează, îl face neted și mătăsos! Îl recomand cu mare încredere!
Produse noi