-9.7%
NEW

Mască-filler pentru păr deteriorat , Estetic House CP-1, 3 Seconds Hair Ringer Hair Fill-up Ampoule, 5x13 ml

Esthetic House CP-1
Indisponibil
(1)
Vezi toate recenziile

O compoziție excelentă pe bază de mătase hidrolizată, elastină și ceramide pătrunde în structura părului, netezeste, creste elasticitatea, umple toate zonele deteriorate, le face sănătoase și îngrijite. Ampula creează, de asemenea, o peliculă de protecție invizibilă pe suprafața părului.

Volum
13 ml x 5 buc.
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Esthetic House CP-1
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

167 MDL 185 MDL
Anunță când va fi în stoc

Маска 3 Seconds Hair Ringer (Hair Fill-up Ampoule) – îngrijire de urgență pentru părul deteriorat în 3 secunde! Formula lichidă acționează pe principiul ampulei: atunci când este combinată cu apă, se transformă instantaneu într-o cremă concentrată, care pătrunde rapid în straturile profunde ale cuticulei părului, le hrănește intens și le satură cu umiditate din interior, păstrând efectul hrănitor mult timp. Reface structura părului deteriorat de efectele termice și chimice, le netezește și le revitalizează, face părul strălucitor, matasos și cu aspect mai sănătos.

O compoziție excelentă pe bază de mătase hidrolizatăelastină și ceramide pătrunde în structura părului, netezeste, creste elasticitatea, umple toate zonele deteriorate, le face sănătoase și îngrijite. Ampula creează, de asemenea, o peliculă de protecție invizibilă pe suprafața părului, care ajută la protejarea acestuia împotriva temperaturilor extreme și a razelor UV. Nu conține sulfați și minerale nocive.

Mod de aplicare:

  1. Spăla-ti părul cu un șampon de curățare profundă pentru a îndepărta cât mai mult posibil produsele de coafat și uleiul.
  2. Diluați conținutul cu apă plată într-un raport de 1: 1 și amestecați bine.
  3. Aplicați masca obtinută pe părul uscat (cel puțin 90% uscat), astfel încât să pătrundă în structura părului și să rămână acolo. Acoperim capul cu o peliculă si cu un prosop și o încălzim timp de 10-15 minute cu un uscător de păr sau folosim o bonetă termică specială (20 de minute).
  4. După care, clătiți cu apă caldă și bucurați-vă de rezultat!

Ingrediente: Propylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Hydrolyzed Silk, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Collagen, Ceramide NP, Menthol, Fragrance, Diethoxydiglycol, Methylpropanediol, Laurylpyridinium Chloride, Allantoin, 1,2-Hexanediol.

18.05.2022
Am decis să încerc acest filler după ce am rămas atât de mulțumită de șampon, pot spune că și fillerul este unul extraordinar, pentru părul meu decolorat și subțire într-adevăr a fost o salvare, după aplicare părul a devenit mai consistent, mai puternic și se pare că a adăugat și grosime, părul meu subțire avea un aspect mult mai bogat. Mulțumită de toată gama CP-1 și este perfect că este chiar lângă casă. Recomand! 5 stele!

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi