Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

Perie pentru masaj-Etude House, My Beauty Brush

Etude House
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Peria curăță perfect porii și exfoliază straturile keratinizate ale pielii. Ele sunt confecționate dintr-un polimer special, iar mînerul lung oferă acces la zonele greu accesibile ale corpului.

Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Etude House
190 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere
  • Peria este formată din peri elastici, dar plăcuți la  utilizare, care contribuie la curățarea zilnică a pielii tale.

Peria curăță perfect porii și exfoliază straturile keratinizate ale pielii. Ele  sunt confecționate dintr-un polimer special, iar mînerul lung oferă acces la zonele greu accesibile ale corpului.

Un avantaj suplimentar este faptul că în baza sa de plastic, spre deosebire de cea din lemn, sporii mucegaiului nu se vor instala.Poate fi utilizată atât pe pielea uscată, cât și pe cea umedă.Peria este potrivită pentru bărbați, femei și adolescenți.

Mod de utilizare:Înainte de a face un duș, efectuați mișcări circulare sau longitudinale cu  peria dată, pe părțile necesare ale corpului, în medie aproximativ 10 mișcări repetate în fiecare zonă, ajustați gradul de presiune pentru a vă simți confortabil.

Masajul cu peria dată este cu adevărat un instrument puternic pentru combaterea rapidă a celulitei, cu toate acestea, pentru eficiență maximă, folosiți-o în combinație cu uleiuri pentru corp.Datorită mânerului lung, peria este perfectă pentru a fi utilizată chiar și pe zone greu accesibile ale spatelui.

Recenzii
04.07.2022
Exfoliază perfect pielea ai masaj
02.06.2022
Aceasta perie face minuni cu corpul, exfoliaza si maseaza extraordinar. Am combinat si cu un scrub, super rezultat.
Produse noi