Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-14.9%
NEW

FARMSTAY 24K Gold & Peptide Perfect Ampoule Cream, 80 ml

FarmStay
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Peptidele au o capacitate unică de a penetra în piele și de a se integra în procesele de interacțiune a celulelor, de a normaliza echilibrul intern al pielii, de a crește viabilitatea celulelor, de a începe procesele de recuperare.

Volum
80 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
FarmStay
251 MDL 295 MDL
Adaugă în coș
Descriere

24 de carate de aur conţinut în această cremă- contribuie la penetrarea rapidă a moleculelor de oxigen în piele, care este necesară pentru reînnoirea și întinerirea acesteia. De asemenea, aurul îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce duce la o eliminare mai eficientă a toxinelor, pielea fiind actualizată constant la nivel celular. În plus, aurul contribuie la pătrunderea maximă în piele a componentelor active ale produselor cosmetice.

Peptidele au o capacitate unică de a penetra în piele și de a se integra în procesele de interacțiune a celulelor, de a normaliza echilibrul intern al pielii, de a crește viabilitatea celulelor, de a începe procesele de recuperare. În plus, peptidele stimulează sinteza colagenului și elastinei, ceea ce duce la o creștere a elasticității pielii.

Mod de utilizare: Aplicați crema pe față și pe gât. Utilizați dimineața și / sau seara.

Recenzii
08.07.2022
Îmi place aceasta crema, o folosesc și sub machiaj, are o textura lejera și plăcuta, nu încarcă tenul, dar îl lasă foarte moale!
07.07.2022
Не плохой крем с лёгкой текстурой. Особого эффекта не заметила
Produse noi