Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

FARMSTAY 24K Gold & Peptide Perfect Ampoule Cream, 80 ml

FarmStay
Disponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Peptidele au o capacitate unică de a penetra în piele și de a se integra în procesele de interacțiune a celulelor, de a normaliza echilibrul intern al pielii, de a crește viabilitatea celulelor, de a începe procesele de recuperare.

Volum
80 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
FarmStay
295 MDL
Adaugă în coș
Descriere

24 de carate de aur conţinut în această cremă- contribuie la penetrarea rapidă a moleculelor de oxigen în piele, care este necesară pentru reînnoirea și întinerirea acesteia. De asemenea, aurul îmbunătățește circulația sângelui, ceea ce duce la o eliminare mai eficientă a toxinelor, pielea fiind actualizată constant la nivel celular. În plus, aurul contribuie la pătrunderea maximă în piele a componentelor active ale produselor cosmetice.

Peptidele au o capacitate unică de a penetra în piele și de a se integra în procesele de interacțiune a celulelor, de a normaliza echilibrul intern al pielii, de a crește viabilitatea celulelor, de a începe procesele de recuperare. În plus, peptidele stimulează sinteza colagenului și elastinei, ceea ce duce la o creștere a elasticității pielii.

Mod de utilizare: Aplicați crema pe față și pe gât. Utilizați dimineața și / sau seara.

Recenzii
08.07.2022
Îmi place aceasta crema, o folosesc și sub machiaj, are o textura lejera și plăcuta, nu încarcă tenul, dar îl lasă foarte moale!
07.07.2022
Не плохой крем с лёгкой текстурой. Особого эффекта не заметила
Produse noi