-10.0%
NEW

Filler pentru par-FarmStay, Ceramide Damage Clinic Hair Filler, 10b x 13ml

FarmStay
Indisponibil

Fiolele cu ceramide sunt proiectate pentru refacerea intensivă a buclelor deteriorate uscate. Ele sunt capabile să transforme vizibil părul și să-l readucă într-un aspect bine îngrijit.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
13 ml x 10 buc.
Brand
FarmStay
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

315 MDL 350 MDL
Anunță când va fi în stoc

Fiolele cu ceramide sunt proiectate pentru refacerea intensivă a buclelor deteriorate uscate. Ele sunt capabile să transforme vizibil părul și să-l readucă într-un aspect bine îngrijit. Utilizarea regulata a fiolelor va vor restabili sanatatea și vitalitatea parului dvs. Produsul acționează ca o mască revitalizantă care condiționează perfect părul, facilitează pieptănarea și hrănește buclele.

Ceramidele, care stau la baza formulei , restabilesc structura firului de păr pe toată lungimea.  De asemenea, ajută la menținerea umezelii pe suprafața sa, previn apariția de noi daune și împiedică subțierea părului.

Mătasea hidrolizată oferă un efect de laminare, reconstruind părul deteriorat. Prin umplerea golurilor de pe suprafața părului deteriorat, moleculele de mătase hidrolizată îl netezesc și îl îngroasa. Oferind un efect cumulativ cu utilizare regulată, aminoacizii de mătase vindecă în mod vizibil lungimea și conferă buclelor o strălucire plăcută și plină de viață.

Pantenolul redă catifelarea părului uscat. Prin saturarea lor cu umiditate la toate nivelurile, pantenolul face buclele ferme și elastice.

Mod de aplicare:Într-un recipient nemetalic, amestecați produsul cu apă într-un raport de 1: 1. Se amestecă bine până se obține o masă îngroșată, similar cu o mască de păr. Aplicați amestecul pe părul curat și uscat, acordând o atenție deosebită capetelor. Se lasă să acționeze 20-25 de minute. Pentru a spori efectul, se recomandă utilizarea unei bonete termice. Clătiți bine cu apă caldă fără a folosi șampon.

Ingrediente:Propylene Glycol, Alcohol, Myristyl Alcohol, Water, Cyclopentasiloxane, Steartrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Sodium Lactate, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Menthol, Salicylic Acid, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Silk, Glycerin, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Arginine, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceramide NP.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi