Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Filler pentru par-FarmStay, Collagen Water Full Moist Treatment Hair Filler, 10b x 13ml

FarmStay
Indisponibil

Principalul ingredient activ este colagenul marin hidrolizat. Reface structura părului din interior, „înglobându-se” în solzi de keratina deteriorate și, de asemenea, netezește firele din exterior, asigurând rezultatul.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
13 ml x 10 buc.
Brand
FarmStay
280 MDL 350 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Principalul ingredient activ este colagenul marin hidrolizat. Reface structura părului din interior, „înglobându-se” în solzi de keratina deteriorate și, de asemenea, netezește firele din exterior, asigurând rezultatul. Instrumentul este capabil să transforme vizibil părul și să-l readucă la un aspect bine îngrijit. Un complex de extracte de plante și componente ale apei de mare întărește și netezește părul, transformându-l. Produsul acționează ca o mască regenerantă care condiționează perfect părul, îl face mai ușor de pieptănat și hrănește buclele. Părul devine dens, manevrabil, neted, mătăsos.

Mod de aplicare:

1.Spala-ti parul.

2. Uscați-vă părul cu un prosop.

3. Amestecați umplutura cu apă într-un raport de

4.Aplicați conținutul unei fiole pe benzi umede pe toată lungimea lor. Pentru părul foarte lung (sub omoplați), puteți folosi două fiole.

5. Răsuciți părul lung de pe cap într-un coc liber.

6. Lăsați umplutura pe păr timp de 15-25 de minute, apoi clătiți cu apă caldă.

Ingrediente: dipropilenglicol, alcool denat, apă, metilpropandiol, alcool miristil, clorură de steartrimoniu, clorură de behentrimoniu, clorură de cetrimoniu, parfum, butilenglicol, mătase hidrolizată, cheratina hidrolizată, extract de steartrimoniu / extract de leagăn, extract de colagen de leafă, vulgarie Extract de Houttunia Cordata, extract de flori Nelumbo Nucifera, fenoxietanol, 1,2-hexandiol.

Recenzii

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Produse noi