Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
NEW

FarmStay, Eau De Perfume Hand Cream Fall In Cotton, 100 ml

FarmStay
Disponibil
(1)
Vezi toate recenziile

Сrema pentru mâini Eau De Perfume Hand Cream Fall In Cotton hrănește și catifelează pielea, netezeste, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
100 ml
Brand
FarmStay
45 MDL
Adaugă în coș
Descriere

Pielea delicată a mâinilor are nevoie de umiditate zilnică și protecție permanentă. O opțiune excelentă pentru îngrijirea pielii va fi crema  Eau De Perfume Hand Cream Fall In Cotton, ce hrănește și catifelează pielea, netezeste, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, precum si neutralizează efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

O crema parfumata pentru mâini cu miros proaspăt ingrijeste pielea mâinilor , elimina uscaciunea, descuamarea, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea.
Datorita texturii sale cremoase si delicate, crema se absoarbe rapid, fara a lasa senzație lipicioasa, în timp ce aroma crează o stare de bine.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesara de crema pe pielea curațata a mâinilor, distribuiți uniform și masați bine pâna la absorbție completa. Reaplicați dupa necesitate.

Recenzii
02.02.2024
Îmi place mult crema. Nu-mi lasă pielea mâinilor lipicioasă. Are o aromă fină care nu deranjiază. Mai revin la ea cu siguranță. Recomand.
Produse noi