-8.9%
NEW

FarmStay, Eau De Perfume Hand Cream Wedding Viel, 100 ml

FarmStay
Disponibil

Crema pentru mâini Eau De Perfume Hand Cream Wedding Viel hrănește și catifelează pielea, netezeste, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, precum si neutralizează efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

Tara de origine
Coreea de Sud
Volum
100 ml
Brand
FarmStay
41 MDL 45 MDL
  1. 10
  2. 20
  3. 30
  4. 40
  5. 50
  6. 60
  7. 70
  8. 80
  9. 90
  10. 100
Adaugă în coș

Pielea delicată a mâinilor are nevoie de umiditate zilnică și protecție permanentă. O opțiune excelentă pentru îngrijirea pielii va fi FarmStay, Eau De Perfume Hand Cream Wedding Viel, ce hrănește și catifelează pielea, netezeste, protejează împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV, precum si neutralizează efectele daunatoare ale radicalilor liberi.

O crema  pentru mâini cu miros parfumat ingrijeste pielea mâinilor , elimina uscaciunea, descuamarea, accelereaza vindecarea si protejeaza pielea. Datorita texturii sale cremoase si delicate, crema se absoarbe rapid, fara a lasa senzație lipicioasa, în timp ce aroma crează o stare de bine.

 Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesara de crema pe pielea curațata a mâinilor, distribuiți uniform și masați bine pâna la absorbție completa. Reaplicați dupa necesitate.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi