-8.9%
NEW

Crema pentru picioare-FarmStay, Jeju Mayu, Visible Difference Foot Cream, 100 ml

FarmStay
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Crema pentru picioare cu ulei de cal, hrănitoare, emolientă, hidratantă și vindecătoare este un produs multifuncțional excelent, cu efect intens asupra pielii uscate, aspre.

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

41 MDL 45 MDL
Anunță când va fi în stoc

Crema pentru picioare cu ulei de cal, hrănitoare, emolientă, hidratantă și vindecătoare este un produs multifuncțional excelent, cu efect intens asupra pielii uscate, aspre.

Ajută la înmuierea zonelor aspre, elimină uscăciunea și descuamarea, vindecă microfisurile. Textura bogată a cremei se răspândește bine pe piele și se absoarbe rapid fără a lăsa senzatie de grăsime sau lipici.

Componenta cheie a cremei este grăsimea de cal (uleiul de cal), care are proprietăți cu adevărat miraculoase, deoarece este o sursă valoroasă de vitamine, aminoacizi și alți nutrienți.Utilizarea regulată a cremei face pielea mai fină și mai elastică, fără senzatie de uscaciune și iritație.

Mod de aplicare:Aplicați crema pe pielea curată a picioarelor și masați ușor pana la absorbtia completa a produsului.

Состав:Water, mineral oil, cetearyl alcohol, propylene glycol, carbamide, horse oil, polysorbate 60, sorbitan sesquioleate, triethanolamine, carbomer, phenoxyethanol, perfume fragrance, methylparaben, aloe barbadensis leaf juice, asiatic paraben extract, camellia leaf extract, camellia leaf extract , chamomile extract, rosemary leaf extract, skullcap root extract.

Termen de Valabilitate: 01.08.2023

16.06.2022
Cu această cremă am uitat de picioare crăpate.
02.04.2022
Atat de hranitoare si super aceasta crema. Picioarele mele o adora :)

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi