Livrarea in raza orașului Chișinău este gratis de la suma de 200 de lei.
Livrare rapida: 24-48 ore
-20.0%
NEW

Crema pentru picioare-FarmStay, Jeju Mayu, Visible Difference Foot Cream, 100 ml

FarmStay
Indisponibil
(2)
Vezi toate recenziile

Crema pentru picioare cu ulei de cal, hrănitoare, emolientă, hidratantă și vindecătoare este un produs multifuncțional excelent, cu efect intens asupra pielii uscate, aspre.

36 MDL 45 MDL
Anunță când va fi în stoc
Descriere

Crema pentru picioare cu ulei de cal, hrănitoare, emolientă, hidratantă și vindecătoare este un produs multifuncțional excelent, cu efect intens asupra pielii uscate, aspre.

Ajută la înmuierea zonelor aspre, elimină uscăciunea și descuamarea, vindecă microfisurile. Textura bogată a cremei se răspândește bine pe piele și se absoarbe rapid fără a lăsa senzatie de grăsime sau lipici.

Componenta cheie a cremei este grăsimea de cal (uleiul de cal), care are proprietăți cu adevărat miraculoase, deoarece este o sursă valoroasă de vitamine, aminoacizi și alți nutrienți.Utilizarea regulată a cremei face pielea mai fină și mai elastică, fără senzatie de uscaciune și iritație.

Mod de aplicare:Aplicați crema pe pielea curată a picioarelor și masați ușor pana la absorbtia completa a produsului.

Состав:Water, mineral oil, cetearyl alcohol, propylene glycol, carbamide, horse oil, polysorbate 60, sorbitan sesquioleate, triethanolamine, carbomer, phenoxyethanol, perfume fragrance, methylparaben, aloe barbadensis leaf juice, asiatic paraben extract, camellia leaf extract, camellia leaf extract , chamomile extract, rosemary leaf extract, skullcap root extract.

Termen de Valabilitate: 01.08.2023

Recenzii
16.06.2022
Cu această cremă am uitat de picioare crăpate.
02.04.2022
Atat de hranitoare si super aceasta crema. Picioarele mele o adora :)
Produse noi