-9.9%
NEW

Fiolă-filler pentru față Medi-Peel, Filler Eazy Ampoule, 30 ml

Medi-Peel
Disponibil

Fiolă-filler pentru față Medi-Peel, Filler Eazy Ampoule este un serum facial care poate readuce pielea la fermitatea și elasticitatea inițială, hidratează în profunzime, repară activ și întinerește vizibil pielea.

Volum
30 ml
Tara de origine
Coreea de Sud
Brand
Medi-Peel
100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

347 MDL 385 MDL
 1. 10
 2. 20
 3. 30
 4. 40
 5. 50
 6. 60
 7. 70
 8. 80
 9. 90
 10. 100
Adaugă în coș

Medi Peel Filler Eazy Ampoule cu 5 tipuri de acid hialuronic oferă hidratare profundă și elasticitate pentru a ajuta la umplerea și atenuarea ridurilor, stimulând în același timp hidratarea pielii. Produsul conține, de asemenea, ingredientele PHA și Aquaporin, care se ocupă de celulele moarte ale pielii, stimulează capacitatea naturală de reînnoire a pielii și stimulează nivelul de hidratare prin refacerea umidității în profunzimea pielii.

Ingredientele specializate, cum ar fi Matrixyl 3000, Oriental Beauty Fruits Newplex, RiFerm-NPG și Blue Complex, asigură o fermitate îmbunătățită și o întărire a pielii fără a provoca iritații. Aceste ingrediente active lucrează împreună pentru a ajuta la îmbunătățirea tonusului pielii, stimularea producției de colagen și pentru a oferi o piele moale și hrănită.

MediPeel Filler Eazy Ampoule este alegerea perfectă pentru cei care doresc să redea tinerețea și fermitatea pielii, simțindu-se în același timp confortabil și hidratat.
Ingrediente:

 • Adenozina este un puternic ingredient anti-îmbătrânire care stimulează activ procesul de regenerare a celulelor pielii și ajută la reducerea aspectului ridurilor. Această substanță sporește sinteza colagenului și a elastinei, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii.
 • Hialuronatul de sodiu este o sare a acidului hialuronic, care este foarte higroscopic. Această substanță este capabilă să rețină umiditatea în piele, asigurând hidratarea, elasticitatea și catifelarea acesteia.
 • Acidul hialuronic este un hidratant natural care poate reține până la 1000 de ori volumul său în apă. Acest ingredient ajută la hidratarea pielii, la reducerea ridurilor și la îmbunătățirea tonusului și a texturii generale a pielii.
 • Extract de lavandă - Un antiseptic și antioxidant natural care are proprietăți calmante și reparatoare. Acest ingredient ajută la calmarea pielii iritate și la îmbunătățirea texturii pielii.
 • Niacinamida este o formă de vitamina B3, care are proprietăți pronunțate de restaurare și de iluminare. Acest ingredient ajută la hidratarea pielii, la reducerea roșeața și la uniformizarea tonusului pielii.
 • Pantenol - Provitamina B5, care are proprietăți puternice de hidratare și regenerare. Acest ingredient ajută la repararea și calmarea pielii și stimulează procesele de reparare a pielii.
 • Peptide - lanțuri scurte de aminoacizi care ajută la stimularea producției de colagen, îmbunătățesc fermitatea și elasticitatea pielii.
 • Extract de rodie - un antioxidant puternic care are proprietăți de refacere și întinerire. Acest ingredient ajută la protejarea pielii de daunele provocate de mediul înconjurător și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.
 • Factorii de creștere EGF (factori de creștere epidermică) factorii de creștere sunt substanțe bioactive care stimulează regenerarea celulelor pielii, îmbunătățesc textura și fermitatea pielii.

Rezultatul după aplicare:

 • Piele hidratată și hrănită
 • Fermitate și elasticitate îmbunătățită a pielii
 • Reducerea ridurilor și a liniilor fine
 • Tonus strălucitor și sănătos al pielii
 • Textura și tonusul pielii îmbunătățite
 • Reducerea inflamațiilor și a iritațiilor
 • Creșterea densității și fermitatea contururilor faciale
 • Îmbunătățirea funcțiilor de apărare ale pielii
 • Reînnoirea și revitalizarea pielii

Mod de utilizare: Aplicați produsul pe o față protonată și distribuiți-l pe piele cu mișcări moi, prin masaj.

Precauții de utilizare: Dacă simțiți orice disconfort: pete roșii, umflături, mâncărimi în zona de utilizare sau efecte secundare datorate expunerii la lumina directă a soarelui după aplicarea produselor cosmetice pe o anumită zonă a pielii, întrerupeți utilizarea și consultați un specialist.
Abțineți-vă de la utilizarea produselor cosmetice pe zonele deteriorate ale pielii (răni, etc.)

Precauții de depozitare:

 1. A nu se păstra la îndemâna copiilor
 2. A se păstra la adăpost de lumina directă a soarelui, umiditate și surse de căldură
 3. A nu se înghiți

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi