NEW

Gummi King, Vitamin C for Kids, 60 Gummies

Indisponibil

Gummi King, Vitamin C for Kids, 60 Gummies-Suport imunitar și antioxidant, nu conține gelatină și gluten, arome naturale,cumpara cu un pret accesibil din toate magazinele Herb.md

100% produse originale

Toate produsele comercializate pe HERB.MD sunt importate direct de la producătorii și distribuitorii autorizați ai acestora și sunt păstrate în condiții adecvate care vor asigura calitatea acestora

240 MDL
Anunță când va fi în stoc

Suport imunitar și antioxidant, nu conține gelatină și gluten, arome naturale. Sirop de porumb, zahăr, apă, pectină, acid fumaric, acid citric, aromă naturală, coloranți adăugați (concentrat de suc de morcov negru și turmeric). Fără: gelatină, grâu (gluten), lapte, ouă, soia, nuci, alune, arome artificiale, ingrediente animale și conservanți.

Consultați-vă medicul înainte de utilizare dacă aveți sau ați avut vreo afecțiune, luați orice medicamente sau medicamente, inclusiv medicamente fără prescripție medicală sau planificați o procedură medicală. Întrerupeți utilizarea și consultați un medic dacă apar reacții adverse. Produsul nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 2 ani, deoarece există riscul de sufocare.

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar pentru adulți și copii cu vârsta de cel puțin 2 ani, mestecați zilnic două comprimate masticabile.

Supplement Facts
Serving Size: 2 Gummi King Gummies
Servings Per Container: 30
  Amount Per Serving %Daily Value for Children 2 to 4 Years of Age %Daily Value for Adults and Children 4 Years of Age and more
Calories 15    
Total Carbohydrate 4 g ** 1%*
Sugars 3 g ** **
Vitamin C (as ascorbic acid) 60 mg 150% 100%
Sodium 8 mg ** <1%
* Percent Daily Value are based on a 2,000 calories diet. ** Daily Value not established.

Pentru acest produs inca nu sunt recenzii

Livrarea se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova

Livrarea in raza orașului Chișinău este Gratis de la suma de 200 de lei.

Comanda poate fi livrată la adresa dorită. Timpul comod de ridicare a comenzii se stabilește cu clientul la telefon.

Achitarea se efectuează în numerar sau card la primirea produsului sau la efectuarea comenzii, prin transfer bancar, achitarea cu cardul VISA, MASTERCARD pe site.

Dacă comanda este plasată până la orele 10:00, comanda este livrată în aceeași zi, dacă mai târziu de ora 10:00, comanda va fi livrată în următoarea zi lucrătoare.

Livrarea se efectuează în zilele lucrătoare luni-vineri.

Produse noi